jamk.fi
7.11.2013

Suomalainen musiikkikampus soi monin tavoin

Joulutunnelmaan virittäydytään hyvissä ajoin

Jyväskylän ammattikorkeakoulun musiikin koulutusohjelman opiskelijat ja opettajat ovat monipuolisia musiikin osaajia. Tule nauttimaan erilaisista tutkinto- ja teemakonserteista suomalaiselle musiikkikampukselle, Pitkäkatu 18-22,  sekä kaupungin ja lähialueen konserttitiloihin. Loppuvuosi tarjoaa konsertteja kaikenikäisille sekä monenlaisesta musiikista pitäville.

– Lapsille soveltuvia konsertteja ovat muun muassa  harjoitusmusiikkiopiston joulukonsertti 27.11. ja Muskaristudion joulumatinea 18.12., musiikin opettaja Ritva Valoranta kertoo.

Seuraava konsertti soi 14.11.  klo 19. Se on nimeltään Viulustit lavalla. Kysessä on Anatoli Melikovin oppilasilta.

Viihdemusiikista pitäville alkutalven konserttitarjonnasta löytyy laulajien Susanna Korhosen ja Katja Penttilän konsertit 27.11.,  jotka pidetään Siltasalissa.

Itsenäisyyspäivän aattona 5.12. on Hannikaissalissa Sibelius-juhlakonsertti. Tällöin soi Sibeliuksen musiikki usean eri esiintyjän tulkitsemana. Musiikkikampuksen opiskelijoiden orkesteri Campus Sinfonietta pitää oman konsertin 12.12., johtajana Jaakko Antola. Klassiset laulajat esiintyvät niin lied-luokan konsertissa 28.11 kuin JAMKin lauluopiskelijoiden joulukonsertissa 17.12., joka pidetään Vaajakosken kirkossa.

Konsertteihin on vapaa pääsy.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
Ritva Valoranta, musiikin opettaja,  050 5265211, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, musiikin koulutusohjelma

Jaa

Takaisin