jamk.fi
30.10.2013

Siparila Oy liittyi vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijöiden joukkoon!

Vaajakoskella sijaitsevasta Siparila Oy:stä valmistuu puutuotteita talojen verhoiluun ja sisustamiseen. Yritys työllistää 40 henkeä. Siparila liittyi vastuullisten edelläkävijöiden joukkoon ja he haluavat kehittää omaa toimintaansa entisestään ja vastuullisuus-aspektit huomioon ottaen.

Siparila perustaa toimintansa kestävälle pohjalle. Laadukkaiden tuotteiden takeena ovat toimintatavat, jotka edistävät työntekijöiden, ympäristön ja kuluttajien hyvinvointia. Perusraaka-aine puu on uusiutuvaa, kierrätettävää ja se sitoo hiiltä. Materiaalina se on ekologisuudeltaan ylivoimainen betoniin ja teräkseen verrattuna. Projektin aikana yritykselle rakennetaan "road map" siihen, miten he voivat olla kestävän kehityksen edelläkävijöitä toimialallaan.

Siparila Oy on puunjalostusteollisuuden innovatiivinen asiantuntija, joka tarjoaa asiakkailleen kattavan järjestelmätoimituksen vastuineen ja takuineen. Yritys kehittää turvallisia puutuotteita tulevaisuuden koteihin sekä tarjoaa rakentamisen laatua parantavia palveluja. Yrityksen toiminta nojaa perinteikkäiseen, pohjoismaiseen osaamiseen sekä ekologisiin ja ihmisläheisiin toimintatapoihin.

Lue lisää: www.siparila.fi

Lisätietoja: Jaana Teriö, projektipäällikkö, 040 838 0417, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Jaa

Takaisin