jamk.fi
30.10.2013

Maatalouden murrokset suurennuslasin alla 11.10.

  Maatalouden murroksia pohditaan ma 11.10. Keski-Suomen maatalouden tulevaisuusseminaarissa Ränssin kievarissa (Kuikantie 340, Kuikka) klo 9.30 - 15.00. Tilaisuudessa MTK:n johtaja Seppo Aaltonen kertoo tulevista maatalouspolitiikan muutoksista ja erikoistutkija Tuomas Kuhmonen Jyväskylän yliopistosta maaseudun yrittäjien tulevaisuusvalinnoista. Lisäksi päivässä kuullaan yrittäjien puheenvuoroja mm. siitä, millaisia verkostoja maatilayrittäjä voi rakentaa. Yksin puurtamisesta on siirrytty entistä enemmän yhdessä tekemiseen ja turvaverkosto koetaan tärkeäksi.

"Yhteistyön ja yhteishankintojen avulla olemme saaneet siirrettyä voimavarojamme siihen kaikkein tuottavimpaan työhön, jolla olemme pystyneet kohottamaan niin työn kannattavuutta kuin yhteishenkeäkin", maatilayrittäjä Mikko Kallio kertoo. Hän jatkaa teeman parissa klo 13.30.

Maaseutuelinkeinoviraston aluekehittämispäällikkö Heikki Lintala kuvailee maataloushallinnon uudistuksia ja valtakunnallisen Aitoja makuja -hankkeen projektipäällikkö Päivi Töyli kertoo näkemyksistään lähiruokaa kohtaan. Seminaarin järjestävät yhteistyössä JAMKin Maitoa ja naudanlihaa Keski-Suomesta ja Hinkalo-hankkeet sekä MTK Keski-Suomen Täky-maatilat kehittymään -hanke. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton.

Tutustu ohjelmaan

Lisätietoja

Sanna Hämäläinen, projektisihteeri, 040 354 7400, etunimi.sukunimi@jamk.fi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, teknologiayksikkö, Luonnonvarainstituutti, Maitoa ja naudanlihaa Keski-Suomesta -hanke

Jaa

Takaisin