jamk.fi
30.10.2013

Kuuluvi pajasta pauke!

Vastuullisen liiketoiminnan edelläkävijät Keski-Suomessa -projektissa on tehty yrityskohtaiset lähtötilannekartoitukset ja niiden perusteella rakennetaan parhaillaan kehittämissuunnitelmia. Kehittämisen painopisteinä ovat mm. ympäristövaikutusten vähentäminen omassa toiminnassa, vastuullisuusviestinnän parantaminen niin sisällä kuin ulkona, alihankintaketjun vastuullisuuden varmentaminen sekä henkilöstön hyvinvointiin liittyvät kehityskohteet.

Kehittämisaihioiden kehittämisen tueksi ja edistämiseksi omissa organisaatioissa järjestetttin yhteinen workshop-aamupäivä 18.9 Kievarin portaille Ränssin kievarissa. Alustajina toimi Piia Nurmi Turun kauppakorkeakoulusta sekä osallistujayritysten henkilöstöä. Tavoitteena oli saada ajatusvaihtoehtoja jaettua toisten kanssa ja samalla saada ideoita omien kehittämissuunitelmien toteuttamiseen.

"Se herätti erityistä huomiota, että ihmiset puhuivat ajatuksistaan harvinaisen avoimesti ja pystyivät käsittelemään rakentavasti vaikeitakin kysymyksiä takertumatta vallitseviin totuuksiin. Se on todella piristävää", toteaa Pislalta alustajana toiminut Taru Patteri.

Lisätietoja

Jaana Teriö, projektipäällikkö, 040 838 0417, etunimi.sukunimi@jamk.fi,
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoiminta ja palvelut -yksikkö

Tunnelmia workshopista

Kuuluvi pajasta pauke!

Kuuluvi pajasta pauke!

Kuuluvi pajasta pauke!

Kuuluvi pajasta pauke!

Kuuluvi pajasta pauke!

Kuuluvi pajasta pauke!

Jaa

Takaisin