jamk.fi
30.10.2013

JAMKin Lahnamäki-Kivelä Heikin lähiruokaa Keski-Suomessa -ohjelmassa LIVillä tänään

  Projektipäällikkö Susanna Lahnamäki-Kivelä on haastateltavana Nelosen LIV-kanavalla esitettävässä Heikin lähiruokaa -ohjelmassa ma 11.4. klo 18. Ohjelmassa lähiruokakokki Heikki Ahopelto vierailee keskisuomalaisten naudanlihantuottajien, laukaalaisten Vesa ja Sirpa Sunion sekä saarijärveläisten maidontuottajien, Virpi ja Reijo Kantosen tiloilla ja kuulee EU-hankkeiden merkityksestä tuottajille. Sunioilla paistetaan naudanlihapihviä ja Kantosilla tutustutaan robottilypsyyn. Lisäksi ohjelma vierailee Valion meijerillä, jossa Kantosten maidosta valmistuu Aurajuustoa.

Lisätietoja:

Susanna Lahnamäki, projektipäällikkö, puh. 040 725 6603, susanna.lahnamaki-kivela@jamk.fi, Maitoa ja naudanlihaa Keski-Suomesta -hanke, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jaa

Takaisin