Yrittäjyys JAMKissa - JAMK
jamk.fi

JAMK tarjoaa opiskelijoilleen kaksi väylää yrittäjyyteen: JAMK Generatorissa voi ideoida, innostua, kehittää liikeideaa tai perustaa yrityksen osana muita opintoja.

Yli 20 vuotta toimineessa Tiimiakatemiassa voit tehdä kaiken saman ja suorittaa tutkinnon perustamalla yrityksen tiimin kanssa.

Rohkeus kasvaa tehdessä

Tutustu JAMKin tarjoamiin mahdollisuuksiin yrittäjyyden saralla!

Innostun, ideoin, yritän

Generator tarjoaa JAMKin opiskelijoille erilaisia vaihtoehtoja heti opintojen alkutaipaleelta lähtien, tutustu tarkemmin palveluihin opinto-oppaassa: Osaamisesta Tuoteideaksi, 5op Innovate or Die -kisa, 2op Innovaatioviikko, 2op

Tutustu

Tuote- ja liikeideasta yritykseksi

Onko sinulla idea yrityksestä tai vaikkapa tuotteesta? Generatorin palveluiden avuilla JAMKin opiskelijat pääsevät kehittämään omia ideoitaan ammattilaisten avustuksella! Lue lisää palveluista opinto-oppaasta: Esihautomo, Concept Lab, Käytännön yrittäjyys tiimiyrityksessä, Tuoteväylärahoitus, Super Coach ®, Lakimiespalvelut.

Tutustu

Liiketoiminta kasvuun

Onko sinulla jo liiketoimintaa, jota haluaisit kehittää? JAMKin opiskelijat voivat osallistua Hautomo-toimintaan, jossa valmennusta ja oppimistehtäviä tehdään yrityskohtaisesti valmentajan kanssa. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus hakea Pääomarahoitusta. Hautomo, JAMK Pääomarahoitus, Lakimiespalvelut

Tutustu

Ilari Tervonen - Intotalo Oy

"Oman yrityksen ei tarvitse olla kovin iso, pienikin homma riittää, sillä siitä tulee opittua sellaisia avuja, joilla saa sen unelmatyöpaikan, tai tulee huomatuksi!"

Lue lisää

Matti Härkönen - Kasvun Roihu Oy - Osakas ja toimitusjohtaja

"Oma polkuni yrittäjyyteen on ollut hyvin monipuolinen ja vivahteikas. Olen hyödyntänyt paljon Tiimiakatemian metodeita, nojautuen paljon tiimeihin ja verkostoihin, sekä ydinosaamisen tunnistamiseen. "

Lue lisää

Piia Koivisto - Ompelupalvelut Piia Koivisto

"Jakamalla tietoa omista kokemuksista, vaikeuksista ja riemuista yrittäjyyden polulla voidaan tukea aloittavia yrittäjiä ja yrittäjyyteen tähtääviä. Tiedon ja kokemusten jakaminen on tärkeää!"

Lue lisää
71
Uutta yritystä

vuosina 2010 - 2014

6 kaupallistettua tuotetta
33 keksintöilmoitusta
174 ideailmoitusta
5 palvelutuotetta liikeidean kehittämiseksi
- JAMK Generator -

Aiheeseen liittyvää

9.4.2015

Kasvuyrittäjyyttä kehittämässä

Kasvu Open auttaa yrityksiä kasvamaan. Sen ytimessä on kokeneiden yritysjohtajien halu tehdä­ konkreettisia toimia kasvavien yritysten tueksi. JAMK on mukana yrityksille maksuttomassa sparrausohjelmassa ja Kasvu Open -finaalissa.

7.4.2015

Tiimiakatemian Ulla Luukas palkittiin yhtenä maailman innovatiivisimmista johtajista

JAMKin yrittäjyyden koulutusyksikön Tiimiakatemian päävalmentaja Ulla Luukas valittiin maailman 50 innovatiivisimman johtajan joukkoon.

Lisätietoja

Teräväinen Pasi

Asiantuntija, Specialist
Yrittäjyys ja Innovaatio, Entrepreneurship and Innovation
Hallinto, Administration
+358406684384
Näytä lisää

Luukas Ulla

Päävalmentaja, Head Coach
Yrittäjyys ja innovaatio, Entrepreneurship and Innovation
Liiketoiminta, School of Business
+358505703089
 
Haluan, että minuun otetaan yhteyttä