Luonto soi ja liikuttaa

Suomen luonnon päivänä 26.8. Pyhä-­Häkin kansallispuistossa Saarijärvellä juhlittiin luontoa kuorokonsertilla. Sateesta huolimatta tapahtuma houkutti paikalle noin 600 kävijää ja 70 kuorolaista. Vastaava tapahtuma järjestettiin lähes kaikissa Suomen kansallispuistoissa: se oli suuri ponnistus Metsähallitukselle sekä yhteistyökumppaneille.

Jyväskylä kongressikaupunkien kärjessä

Jyväskylä oli vuonna 2016 Suomen neljänneksi suosituin kongressikaupunki. Edelle kirivät vain suuret kaupungit Helsinki, Tampere ja Turku.

Livekuvittaja Linda Saukko-Rauta

Kuvat muodostavat maailmankuvaa

JAMKin arkea ja juhlaa livenä verkkoon

Tapahtuman striimaus eli suoratoisto verkossa on jo arkipäivää sekä tapahtumajärjestäjille että osallistujille. ”Voit osallistua myös verkossa” -lupaus rikastuttaa tapahtumaa tuomalla mukaan online-yleisön, mutta vaatii muutakin kuin toimivan nettiyhteyden.

Opiskelijoilta apua tapahtumiin

Kun tarvitset vinkkejä tapahtumien suunnitteluun, sähköiseen markkinointiin, viestintään tai apukäsiä vaikkapa tarjoiluun, aulapalveluihin tai yleisön ohjaukseen voit hyödyntää JAMKin restonomiopiskelijoiden osaamista.

ISSN-L 1799-7917 Päätoimittaja: Heli Toivola Toimituskunta: Pauliina Hietalahti, Tiia Kolu, Katri Kunelius, Tanja Minkkinen, Jaana Oinonen, Paula Pasanen, Kati Poikonen Ulkoasu: Marianna Mäkelä Yhteystiedot: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä, etunimi.sukunimi@jamk.fi, www.jamk.fi Palaute ja osoitteenmuutokset: viestinta@jamk.fi Painotyö: Grano Oy Painosmäärä: 4500.