jamk.fi

Luonto soi ja liikuttaa

Suomen luonnon päivänä 26.8. Pyhä-­Häkin kansallispuistossa Saarijärvellä juhlittiin luontoa kuorokonsertilla. Sateesta huolimatta tapahtuma houkutti paikalle noin 600 kävijää ja 70 kuorolaista. Vastaava tapahtuma järjestettiin lähes kaikissa Suomen kansallispuistoissa: se oli suuri ponnistus Metsähallitukselle sekä yhteistyökumppaneille.

Jyväskylä kongressikaupunkien kärjessä

Jyväskylä oli vuonna 2016 Suomen neljänneksi suosituin kongressikaupunki. Edelle kirivät vain suuret kaupungit Helsinki, Tampere ja Turku.

Livekuvittaja Linda Saukko-Rauta

Kuvat muodostavat maalimankuvaa

JAMKin arkea ja juhlaa livenä verkkoon

Tapahtuman striimaus eli suoratoisto verkossa on jo arkipäivää sekä tapahtumajärjestäjille että osallistujille. ”Voit osallistua myös verkossa” -lupaus rikastuttaa tapahtumaa tuomalla mukaan online-yleisön, mutta vaatii muutakin kuin toimivan nettiyhteyden.

ISSN-L 1799-7917 Päätoimittaja: Heli Toivola Toimituskunta: Pauliina Hietalahti, Tiia Kolu, Katri Kunelius, Tanja Minkkinen, Jaana Oinonen, Paula Pasanen, Kati Poikonen Ulkoasu: Marianna Mäkelä Yhteystiedot: Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä, etunimi.sukunimi@jamk.fi, www.jamk.fi Palaute ja osoitteenmuutokset: viestinta@jamk.fi Painotyö: Grano Oy Painosmäärä: 4500.