7.10.2014

Tradenomiksi verkossa

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa voi halutessaan suorittaa tradenomiopinnot kokonaan verkossa syksystä 2015 lähtien. Aikuisille tarjottavissa verkko-opinnoissa on oikeustradenomin sekä taloushallinnon ja johtamisen tradenomin suuntautumisvaihtoehdot.

Teksti Pia Tervoja

”Haluamme tarjota joustavan ja asiakaslähtöisen tavan opiskeluun, sillä aikuisopiskelijat ovat olleet eriarvoisessa asemassa kotipaikan sijainnin ja työtehtävien suhteen. Jos opiskelija asuu toisessa maassa tai saa työkomennuksen kesken opintojen, opintoja voi jatkossa suorittaa vaikka ulkomailta”, sanoo koulutuspäällikkö Pertti Pernu.

Hän uskoo, että verkko-opiskelun myötä yhä useampi opiskelija suorittaa opinnot loppuun saakka, kun ajan ja paikan suhteen ei ole rajoituksia.

JAMK on panostanut verkko-oppimisympäristöihin ja ajanmukaisiin laitteistoihin, jotka mahdollistavat esimerkiksi opetustilanteen videoinnin. Verkossa opiskelijoiden on lisäksi mahdollisuus kokoontua ryhmätapaamisiin.

”Perehdytämme myös opiskelijat omien laitteiden ja hyvien nettiyhteyksien hankintaan”, Pernu toteaa.Haku tradenomikoulutukseen alkaa maaliskuussa 2015. Opetus käynnistyy elokuussa 2015.

Avainsanat

Jaa

Takaisin