Viime vuoden huhtikuussa voimaan tullut rahankeräyslain muutos antoi ammattikorkeakouluille oikeuden varainhankintaan. Varainhankintakampanja käynnistettiin JAMKissa alkuvuodesta ja useita varainhankintakäyntejä on jo tehty.


On muistettava, että tehty lahjoitus on aina vastikkeeton lahjoittavalle yritykselle tai yksityishenkilölle. Sen voi myös vähentää verotuksessa. Mikäli lahjoitus ylittää 10 000 euroa, se voidaan kohdistaa halutulle koulutusalalle.

Tulemme käyttämään lahjoitusvaroja toimintamme kehittämiseen ja vahvistamiseen. Lahjoitusten avulla voimme tehdä investointeja uusiin oppimisympäristöihin tai palkata uusia asiantuntijoita. Lisäksi lahjoitus menestyvälle JAMKille voi tuoda mukanaan mittavan imagohyödyn sekä paljon positiivista julkisuutta.

Nyt on hyvä aika toteuttaa varainhankintakampanja, koska yritysten taloustilanne ja kysyntä ovat selkeästi parantuneet aikaisemmista vuosista. Antamalla lahjoituksen kasvavalle ja kehittyvälle Jyväskylän ammattikorkeakoululle, voit merkittävällä tavalla turvata paitsi koko maamme, myös Keski-Suomen alueen elinvoimaisuutta. JAMKista valmistuvat eri alojen nuoret asiantuntijat tuovat merkittävän lisän eri alojen ja alueiden osaamispääomaan. Ehkäpä meiltä on mahdollista löytää uusi asiantuntija ja osaaja yrityksesi tarpeisiin.

Kun sijoitat menestyvään JAMKiin, uskomme, että olet tehnyt viisaan päätöksen, joka hyödyttää sinua ja yritystäsi pitkäjänteisesti ja monipuolisesti.

Otamme sinuun yhteyttä lähiaikoina ja sovimme tapaamisesta.

Jussi Halttunen, rehtori, opetusneuvos