JAMKin Summer School kokoaa yhteen suomalaiset ja kansainväliset opiskelijat. Luvassa on työpajoja, vierailuja ja vapaa-ajan ohjelmaa. JAMKiin odotetaan yli sataa osanottajaa JAMKin yhteistyökorkeakouluista.

Ammatillisen opettajakorkeakoulun Creativity, Learning and Quality of Life -kesäkoulun (9.–13.6.) työpajoissa keskitytään muun muassa luovaan ajatteluun ja ongelmanratkaisuun, tanssin ja liikkeen suhteeseen oppimisessa sekä taiteen asemaan tietoisuuden kasvattajana. 

Teknologiayksikön MTSU Summer Schoolin (10.5.–1.6.) kesto on kolme viikkoa ja sen teemana on International Business. Pääopettajana toimii tohtori Kim Sokoya Middle Tennessee State Universitystä. Hän tuo mukanaan 10–15 opiskelijan ryhmän Yhdysvalloista.

Liiketalous- ja palvelut -yksikön kesäkoulu (30.5.–18.6.) on Creativity and Communication in Business.  Kymmenen opintojakson kesäkoulussa on mahdollisuus oppia liiketalouden käytännön taitoja ja teoriaa kansainvälisessä ympäristössä. 

Hyvinvointiyksikön Health Promotion Management (2.-6.6.) on tarkoitettu ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittaville opiskelijoille. Kesäkoulu toteutetaan osana kaksoistutkinto-ohjelmaa yhdessä itävaltalaisen Carinthia University of Applied Sciencesin kanssa. Toinen kesäkoulu (18.–22.8.) on sosiaali- ja terveysalan opiskelijoille tarkoitettu Physical Activity and Health promotion.

Lisätietoja: www.jamk.fi/summerschool

Teksti: Pia Tervoja. Kuva: Petri Blomqvist