jamk.fi
17.9.2018 9:30 - 17.9.2018 12:00

Biotalouden tulevaisuus tehdään innovaatioilla

Uusiutuviin kestävästi tuotettuihin bioraaka-aineisiin perustuva tuotanto avaa huikeat mahdollisuudet luoda menestyvää uutta liiketoimintaa. Mahdollisuuksien hyödyntämiseen tarvitaan kuitenkin aktiivisuutta, rohkeutta sekä eri osapuolien tiivistä yhteistyötä. Tässä tilaisuudessa avataan näköaloja biotalouteen ja haastetaan tekijöitä tarttumaan toimeen alan huippuvaikuttajien johdattamana.

Aika: 17.9.2018 9:30 - 17.9.2018 12:00
Paikka: JAMK Biotalousinstituutti Tuumalantie 17, 43130 Taravaala
Koulutustyyppi: Luonnonvara-ala
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Ohjelma

9.30 Tilaisuuden avaus
9.40 Suomi menestyy biotaloudessa, ministeri Mika Lintilä, Työ- ja elinkeinoministeriö
10.10 Chipsters Food – huippubrändi ja uusi tulokulma ruuan tuotantoon, CEO Timo Vetriö, Ab Chipsters Food Oy
10.40 Kokemus, tieto ja innovatiivisuus rakennusmateriaaliksi, CEO Janne Honkala, Aalto Haitek Oy
11.00 (K)estävä kehitys rakentamisessa, arkkitehti Lars-Erik Mattila, Suoja ry
11.20 Puu, suurenmoinen raaka-aine, tutkimuspäällikkö Katariina Torvinen, VTT
11.40 Ideasta biotalouden liiketoiminnaksi, CEO Arto Vidgren, Tuotteistajatalo Coaching Ky

Lisätietoja

Paananen Markku

Asiantuntija, Specialist
Biotalousinstituutti, Institute of Bioeconomy
Teknologia, School of Technology
+358400121989
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Metsä- ja biotalouden verkostoista ratkaisuja