jamk.fi

Saapuminen

Jyväskylään on helppo tulla auton lisäksi junalla, bussilla tai lentokoneella. Jyväskylän matkakeskus on ydinkeskustassa. Jyväskylän lentoasema sijaitsee Tikkakoskella ja on noin 20 kilometrin päässä keskustasta. Lentojen saapumisaikoihin terminaalin edustalla päivystää tavallisesti takseja, mutta halutessasi voit myös varata taksin etukäteen. Lisätietoja takseista löytyy tästä: http://jytaksi.fi/

Huom: Bussit eivät kulje lentoasemalta keskustaan.

Majoitus

Osallistujille on alustavasti varattu huonekiintiöitä sopimushintaan alla olevista hotelleista. Varaathan majoituksesi hyvissä ajoin, sillä Jyväskylä on vilkas tapahtumakaupunki ja huoneita tavoittelevat monet muutkin vieraat.  Majoitusvaraukset tehdään suoraan majoituspaikkaan alla mainittua varaustunnusta käyttäen.

Muita majoitusvaihtoehtoja Jyväskylän keskustassa löydät mm. Visit Jyväskylä -sivuilta http://visitjyvaskyla.fi/.

Scandic Jyväskylä City (entinen Cumulus City Jyväskylä)

Väinönkatu 3, 40100 Jyväskylä https://www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/jyvaskyla/scandic-jyvaskyla-city

Scandic Jyväskylä City (entinen Cumulus City) Jyväskylään on erinomaiset kulkuyhteydet, sillä se sijaitsee aivan ydinkeskustan vieressä ja vain sadan metrin päässä Matkakeskukselta. Autoileville asiakkaille hotelli tarjoaa maksullisia parkkipaikkoja. Scandic Jyväskyä City (entinen Cumulus City Jyväskylä) on uusittu vuonna 2016.

Varaustunnus: KV-PÄIVÄT2018

 • 1 hengen standard-huone        99 €/vrk
 • 2 hengen standard-huone        114 €/vrk

Hinta on voimassa 25.04.2017 saakka tai kunnes kiintiö on täynnä. Majoitukseen sisältyy aamiainen, asiakassauna sekä WiFi-yhteys. Tietoja hotellista, pysäköinnistä ja saavutettavuudesta internet-sivuiltamme Scandic Jyväskylä City (entinen Hotelli Cumulus Jyväskylä).

Varaukset varaustunnuksella joko puhelimitse numerosta jyvaskylacity@scandichotels.com (uusi sähköposti) I Puh. +358 14 458 1010 (uusi puhelin)

Hotelli Alba

Ahlmaninkatu 4, 40100 Jyväskylä
http://www.hotellialba.fi/

Hotelli Alba on rakennettu maisemapaikalle aivan Jyväsjärven rantaan. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla Mattilanniemen kampuksen vieressä. Hotelli Albasta on keskustaan ja Matkakeskukselle vain 20 minuutin kävelymatka. Huoneen hintaan sisältyy ilmainen pysäköinti.

Varaustunnus: KVPÄIVÄT2018

 • 1 hengen economy-huone        90 €/vrk
 • 1 hengen standard-huone         96 €/vrk
 • 2 hengen standard-huone         117 €/vrk
 • 1 hengen JrSuite                          148 €/vrk
 • 2 hengen JrSuite                          168 €/vrk

Varaukset varaustunnuksella joko puhelimitse numerosta 014 636 311 tai sähköpostitse osoitteesta info@hotellialba.fi.

Hotelli Milton

Hannikaisenkatu 29, 40100 Jyväskylä
http://hotellimilton.com

Hotelli Milton on perinteikäs ja kodikas majoitusvaihtoehto lyhyen kävelymatkan päässä sekä ydinkeskustasta että Matkakeskukselta. Hotelli Milton ei kuulu mihinkään hotelliketjuun, vaan sillä on pitkät perinteet yksityisomistuksessa. Hotellilla on asiakkailleen 19 maksutonta autopaikkaa.

Varaustunnus: KV-Päivät2018

 • 1 hengen huone         75 €/vrk
 • 2 hengen huone         100€/vrk

Hinnat ovat voimassa 17.04.2018 saakka tai kunnes kiintiö on täynnä. Huonehintaan sisältyy aamiainen ja arkisin iltasauna. Huonehinnat ovat voimassa vain suoraan hotelliin tehdyissä varauksissa (puhelin, s.posti, omien sivujemme kautta tehty varaus). Varaukset varaustunnuksella puhelimitse numerosta 014 3377 900 tai sähköpostitse osoitteesta info@hotellimilton.com. Varauksen voi myös tehdä Hotelli Miltonin verkkosivujen varauslomakkeella http://hotellimilton.com/fi/3/Huonevaraus.

Hotelli Verso

Kauppakatu 35, 40100 Jyväskylä
http://www.hotelliverso.fi

Tyylikäs Hotelli Verso sijaitsee aivan ydinkeskustassa Kauppakadulla. Ostos- ja ravintolamahdollisuuksien lisäksi myös Matkakeskus on lähellä - vain viiden minuutin kävelymatkan päässä. Huoneen hintaan sisältyy suomalainen aamiainen, johon kuuluu juuri sinun toiveidesi mukaan valmistettu munakas.

Varaustunnus: KVpäivät2018

 • 1 hengen standard-huone      99 €/vrk
 • 2 hengen standard-huone      115 €/vrk

Hinnat sisältävät Verson suomalaisen aamiaisen sekä asiakassaunat. Varaukset joko puhelimitse numerosta 014 333 999 tai sähköpostitse osoitteesta info@hotelliverso.fi koodilla KVpäivät2018.

Original Sokos Hotel Alexandra

Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä
www.sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Alexandra hurmaa keskeisellä sijainnillaan ja ystävällisellä palvelullaan. Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Jyväskylän ydinkeskustasta ja Matkakeskuksesta. Hotelli tarjoaa autoileville asiakkailleen maksullista parkkitilaa.

Varaustunnus: BKV-PAIVAT

 • 1 hengen standard-huone 128 €/vrk
 • 2 hengen standard-huone 138 €/vrk
 • 1 hengen superior-huone 143 €/vrk
 • 2 hengen superior-huone 153 €/vrk

Hinta on voimassa 16.04.2017 saakka tai kunnes kiintiö on täynnä. Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotelliasukkaiden saunavuoron. Hinnoista ei saa bonusta S-etukortilla. Jokainen varaa ja maksaa huoneensa itse tai antaa laskutustiedot. Varaukset nettisivuiltamme www.sokoshotels.fi tai Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi.

Laskutukseen menevät varaukset tulee tehdä suoraan hotellista / myyntipalvelusta, jotta voimme tarkistaa laskutussopimuksen voimassaolon. Nettisivujemme kautta tehdyt varaukset tulee vahvistaa luottokorttitiedoilla.

Alexndrassa hotellin takapihalla tai parkkihalleissa P-Asema, Väinökatu 8 tai P-Sokos, Vapaudenkatu 55. Veloitus 14,50€ ensimmäinen vrk, 9,50€ seuraavat / vrk, kun suorittaa maksun hotellin vastaanottoon.

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Lutakonaukio 10, 40100 Jyväskylä
http://www.sokoshotels.fi/

Solo Sokos Hotel Paviljonki sijaitsee messu- ja kongressikeskus Paviljongin vieressä ja vajaan vartin kävelymatkan päässä keskustasta. Matkakeskus ja kaunis satama-alue ovat aivan hotellin läheisyydessä. Hotellin kattokerrokseen rakennetulla saunaosastolla voitkin ihailla upeita näkymiä Jyväsjärvelle.

Varaustunnus: BKV-PAIVAT

 • 1 hengen solo-huone 138 €/vrk
 • 2 hengen solo-huone 148 €/vrk

Hinta on voimassa 16.04.2017 saakka tai kunnes kiintiö on täynnä. Huonehinta sisältää runsaan buffet-aamiaisen, hotelliasukkaiden saunavuoron. Hinnoista ei saa bonusta S-etukortilla. Jokainen varaa ja maksaa huoneensa itse tai antaa laskutustiedot. Varaukset nettisivuiltamme www.sokoshotels.fi tai Jyväskylän Sokos Hotellien myyntipalvelusta puh. 020 1234 640 tai e-mail sales.jyvaskyla@sokoshotels.fi.

Laskutukseen menevät varaukset tulee tehdä suoraan hotellista / myyntipalvelusta, jotta voimme tarkistaa laskutussopimuksen voimassaolon. Nettisivujemme kautta tehdyt varaukset tulee vahvistaa luottokorttitiedoilla.

P-Paviljonki 2 –parkkihallissa, jonne sisäänajo-osoite Uno Savolankatu 6. Veloitus 12€/vrk, kun maksaa hotellin vastaanottoon.