Aika:
7.12.2020 13:00 - 7.12.2020 14:00
Paikka:
BioPaavo / zoom
Kauppakatu 5, 43100 Saarijärvi
Koulutustyyppi:
Luonnonvara-ala
Kieli:
Englanti, Suomi
Aquaponics is a clean way to produce food. Indoor aquaponics farming combines for example fish and salad - but how and why?
In Bioeconomy Institute of JAMK University of Applied Sciences the researchers are studying on how to grow fish and salad in a closed system, and now some of the main findings of the project will be released.
During the webinar you will get answers to questions like
Why is it important to do this kind of research?
What kind of fish and plants are usable?
What kind of business potential is within aquaponics?
Aquaponinen vesiviljely on puhdas tapa tuottaa ruokaa, jossa yhdistetään vaikkapa kalojen ja salaatin kasvatus. JAMK Biotalousinstituutin projektissa testataan aquaponisen, suljetun ruoantuotantojärjestelmän toteuttamista.
Webinaarissa kuullaan päätuloksista ja saadaan vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:
Miksi tällainen tutkimus on tärkeää?
Millaisia kaloja ja kasveja voi käyttää?
Millaisia liiketoimintamahdollisuuksia aquaponiseen vesiviljelyyn liittyy?
HUOM! Webinaari on pääosin englanniksi.
Join the webinar in Zoom / Liity webinaariin Zoomissa: https://jamk.zoom.us/j/66863252530