jamk.fi
7.2.2019 9:30

Työpaja: Opetustarjonnan käytänteet kehittämishankkeissa

Useissa OKM:n rahoittamissa korkeakoulutuksen kehittämishankkeissa mietitään opetustarjonnan ja sen esittämisen teemoja. Tätä kokonaisuutta avaamaan ja yhteistä työskentelyä edistämään eAMK-hanke ja CSC järjestävät yhteistyössä opetustarjontateemaisen työpajan kehittämishankkeille CSC:n toimitiloissa Espoossa torstaina 7.2. Ilmoittaudu 31.1.2019 mennessä.

Aika: 7.2.2019 9:30
Paikka: CSC:n toimitalat Keilaranta 14, Espoo
Kieli: Suomi

Mitä?

Useissa OKM:n rahoittamissa korkeakoulutuksen kehittämishankkeissa mietitään opetustarjonnan ja sen esittämisen teemoja: millaista verkko-opetustarjontaa muilla hankkeilla on ja missä sitä tarjotaan sekä miten voisimme tehdä tiiviimmin yhteistyötä opetustarjonnan tiimoilta.

Tätä kokonaisuutta avaamaan ja yhteistä työskentelyä edistämään eAMK-hanke ja CSC järjestävät yhteistyössä opetustarjontateemaisen työpajan kehittämishankkeille.

Työpajan tavoitteena on edistää opetustarjontatietojen yhdenmukaistamista, yhteentoimivuutta ja saatavuutta korkeakoulukentällä.

Kenelle?

Tilaisuus on suunniteltu erityisesti korkeakoulujen kehittämishankkeiden tueksi ja osallistujiksi toivotaan myös opintohallinnon, tietohallinnon ja opetuksen asiantuntijoita.

Missä ja milloin?

Työpaja järjestetään CSC:n tiloissa Espoossa (Keilaranta 14) torstaina 7.2.2019 klo 9:30-16:00.

Yhteisiä osioita (aamupäivän alustukset ja iltapäivän yhteenveto) on mahdollisuus seurata etänä. Etäosallistumislinkki lähetetään etäosallistujille ennen tilaisuutta. Työpajatyöskentelyyn voi osallistua vain paikan päällä.

Ohjelma

Päivä alkaa klo 9.30 kahvilla ja päättyy klo 15:00.

Katso tarkka ohjelma täältä.

Lisätietoja

Ohjelmaan ja käytännön järjestelyihin liittyvät kysymykset:
Anne Björklund ja Karoliina Sipovaara, opi@csc.fi

eAMK-hanke:
Paula Tyrväinen, paula.tyrvainen@jamk.fi