jamk.fi
1.12.2015 19:00

Tango norte, tango sur

Tangon rytmejä, melodiaa ja tunnetta tarjoilevat Martin Alvarado (laulu) ja Matti Laukkanen (piano)

Aika: 1.12.2015 19:00
Paikka: Hannikaissali Pitkäkatu 18-22, 40700 Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Konsertti
Kieli: Englanti

Tangon mestarikurssin 30.11.-2.12.2015 opettajat Martin Alvarado (laulu) ja Matti Laukkanen (piano) konsertoivat yhdessä Hannikaissalissa ti 1.12. klo 19. Tilaisuudessa kuullaan argentiinalaisia tangostandardeja, suomalaisia tangoiskelmiä sekä uutta argentiinalaissuomalaista tangoa – näistä kumpuaakin konsertin nimi Tango norte, tango sur. Melodia, rytmi, harmonia, kieli, perinne, runous, tunne, temperamentti, pituus, paino, akustiikka, instrumentit, vuodenaika, tieto, taito, yhteisöllisyys, individualismi, sukkien väri… ja luovuus on menyy joka yleisön kuultavaksi katetaan, ja kuten niin monessa muussakin keitoksessa lopputulos on, niin hyvässä kuin pahassa, enemmän kuin pelkkä osiensa summa.

Kaksikon aikaisempaan tuotantoon voi käydä tutustumassa sosiaalisessa mediassa, mutta duokokoonpanoa on tällä hetkellä mahdollista kuulla vain Hannikaissalin konsertissa.

(www.martinalvarado.info, www.reverbnation.com/martinalvarado http://www.myspace.com/alvaradomartin, otraveztango.fi, youtube, spotify…)