jamk.fi
13.5.2016 18:00

Luotan sydämen ääneen -juhlakonsertti

Tervetuloa Rytmihäiriö-kuoron 5-vuotisjuhlakonserttiin Hannikaissaliin 13.5. klo 18, vapaa pääsy!

Aika: 13.5.2016 18:00
Paikka: Hannikaissali Pitkäkatu 18-22, 40700 Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Konsertti
Kieli: Suomi

Tervetuloa Rytmihäiriö-kuoron 5-vuotisjuhlakonserttiin, jossa esiintyvät myös Landis Singers sekä Anna-Miinan Mieli -yhtye. Konserttiin on vapaa pääsy!

RYTMIHÄIRIÖ
Tämä Rytmihäiriö ei ole vaaraksi terveydelle - päin vastoin! Keski-Suomen sairaanhoitopiirin työntekijöiden virkistystoiminnaksi perustettu kuoro juhlii tänä keväänä viisivuotista taipalettaan. Ryhmän tavoitteena on levittää musisoinnin riemua ympärillään. Kuoro esittää tarttuvia pop- ja iskelmäkappaleita perustajajohtajansa Kaisa Halmemiehen sovittamina.

Triossa komppaavat Pilvi Erkkilä (piano), Juha Takanen (kitara) & Vili Kallonen (cajon).

LANDIS SINGERS
Kuorolaulu on terveellistä! Mutta se ei ole syy minkä vuoksi laulamme. Yhdessä laulaminen on yksinkertaisesti mukavaa – jopa työkavereiden kanssa. Landis Singers on ryhmä, joka jostain merkillisen sattuman oikusta syntyi työpaikan (Landis+Gyr) pikkujouluja varten. Kourallisesta naisia on kasvanut suurempi ja monipuolisempi tiimi, joka on sisäistänyt musiikin jalon ajatuksen: vaivat lientyvät laulamalla. Kuoroa johtaa Kaisa Halmemies.


ANNA-MIINAN MIELI
Laulaja-lauluntekijä Anna-Miina Bertlin on Rytmihäiriö-kuoron toinen perustaja ja vierailee konsertissa oman yhtyeensä kanssa. Luvassa on tunnelmallista musiikkia ja kerroksellisia lyriikoita; suomenkielistä vaihtoehtopoppia, jossa on vivahteita folkista, laulelmasta ja jazzista.

Anna-Miina Bertlin - laulu
Pilvi Erkkilä - piano, taustalaulu
Saija Hostikka - kontrabasso
Vili Kallonen - perkussiot