jamk.fi
12.9.2017 12:00 - 12.9.2017 16:00

Robotiikka ja taloushallinnon muutos

Taloushallinnon ammattilainen, tule kuulemaan 12.9. toimialan muutoksesta ja murroksesta! Miten robotiikka ja raportoinnin automatisointi tulee muuttamaan taloushallinnon työtä ja koko toimialaa.

Aika: 12.9.2017 12:00 - 12.9.2017 16:00
Paikka: C 119 (Kasvosali) Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Koulutustyyppi: Liiketalouden ja hallinnon ala
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Ohjelma

12-13 Robotiikka ja taloushallinto
tuotepäällikkö Tapio Kakko, Heeros Oy

Mitä on automatiikan ja robotiikan ero ja millaisia käyttökohteita robotiikalla on taloushallinnossa? Mikä kaikki on nykyään jo mahdollista ja mitä tulevaisuudessa on tulossa? Millaisia mahdollisuuksia on erilaisiin työjakoihin tilitoimistojen ja niiden asiakkaiden välillä?

13-14 Raportointi
toimitusjohtaja Sari Suominen, Powen Oy

Modernit ja joustavat työkalut ovat kovassa nousussa. Miten taloushallinnon ammattilaiset voivat niitä hyödyntää? Miten voit tuottaa helposti ja kustannustehokkaasti dynaamisia ja visuaalisia raportteja, jotka helpottavat päätöksentekoa ja johtamista?

kahvitauko

14.30-15.30 Tulevaisuuden osaamisvaatimukset ja liiketoimintamallien kehittäminen

lehtori Erica Svärd, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Taloushallinnon rutiinityöt häviävät ja tarvitaan uudenlaista osaamista. Millaisia ovat tulevaisuuden osaamisvaatimukset ja miten uusia liiketoimintamalleja voidaan kehittää?

15.30-16.00 Keskustelua ja kysymyksiä

Kenelle

Seminaari on suunnattu taloushallinnon ammattilaisille ja soveltuu hyvin vaikkapa talouspäällikön, controllerin, kirjanpitäjän, reskontravastaavan, tilitoimistoyrittäjän tai muissa laskennan tehtävissä toimiville.

Hinta ja ilmoittautuminen

95 euroa, sis alv. 24 %. Hinta sisältää kahvitarjoilun.

Ilmoittaudu tästä

Tapio Kakko

Tapio toimii Heeros Oyj:n tuotepäällikkönä vastaten mm. Heeroksen kirjanpito-ohjelmiston kehityksestä ja suunnittelusta. Hänellä on kokemusta talous- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistojen tuesta ja ylläpidosta sekä yrityksien prosessien kehittämisestä. Hänen vahvuuksiaan on myös tilitoimistohinnoittelu ja tilitoimistojen asiakasymmärryksen vieminen ohjelmistojen tuotekehitykseen.

Sari Suominen

Sarin intohimona on vahvistaa yritysten kilpailuetua ja helpottaa johtamista datan ja analytiikan avulla. Sari on yrittäjänä ja toimitusjohtajana Powen Oy:ssa, joka tarjoaa yrityksille helppokäyttöisiä ja ketteriä työkaluja ja osaamista arjen analytiikkaan. Sari on ollut IT-alalla myynti- ja johtotehtävissä 15 vuotta. Koulutukseltaan hän on KTM ja BBA.

Erica Svärd, JAMK

Erica Svärd on valmentanut talousjohtamisen alalla yrityksiä ja yhteisöjä sekä kouluttanut tradenomeja. Aiemmin hän työskenteli talousjohtamisen parissa yritysmaailmassa. Erica toimii nykyään pk-yritysten hallituksissa ja hänellä on laaja-alainen kokemus liiketoiminnan kehittämisestä. Erica toimii aktiivisesti aluekehittämistyössä ja hänellä on laajat yritystoimintaan liittyvät verkostot. Erica on mm. toimittanut julkaisut Osumia taloushallinnossa - taloushallinto liiketoiminnan tukena sekä Osumia taloushallinnossa - Business Intelligence.

Lisätietoja

Korhonen Soile

Koulutussihteeri, Education Secretary
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358408403423
Näytä lisää