jamk.fi
13.11.2014 13:30 - 13.11.2014 16:00

Lähiruokaa ammattikeittiöihin - miten se tehdään?

Tule kuulemaan, miten lähiruuan käyttöä julkisissa ammattikeittiöissä voidaan edistää. Tilaisuudessa esitellään työkaluja, vinkkejä ja laskelmia lähiruuan käytön tueksi.

Aika: 13.11.2014 13:30 - 13.11.2014 16:00
Paikka: Audiotorio, JAO Sepänkatu 3, Jyväskylä
Koulutustyyppi: Matkailu-, ravitsemis- ja talousala
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Seminaari on tarkoitettu ruokapalvelupäälliköille, hankintatoimijoille, tukkutoimijoille, elintarvike- ja alkutuotantoyrittäjille, päättäjille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita lähiruuasta ja sen käytöstä ammattikeittiöissä.

Ohjelma

Lähiruokaa resurssiviisaasti julkisiin keittiöihin - hankkeen esittely ja alustavat tulokset
Leena Pölkki, projektipäällikkö, JAMK

Uusilla ruuanvalmistusmenetelmillä lähiruokaa kilpailukykyiseen hintaan
Ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola, Sodankylä

Kahvitarjoilu särki- ja porkkanamaistiaisin

Tukkutoimijan näkökulma: onnistumiset ja haasteet
Silja Parri, Mukulaari osuuskunta

Lähiruokaa netistä kaikille tulevaisuudessa
Eero Kananen, LähiPro Oy

Lähiruokaa kilpailutuksella ammattikeittiöihin, miten se tehdään?
Hankinta-asiamies Katja Laukkanen, Keski-Suomen Yrittäjät ry

Lähiruokaa resurssiviisaasti julkisiin keittiöihin

Ruokapalvelujen resurssitehokkuuden kehittäminen lisää ekologista kestävyyttä ja vähentää päästöjä, mutta sen hyödyt näkyvät myös taloudellisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin paranemisena alueella.

Lähiruokaa resurssiviisaasti julkisiin keittiöihin -hanke on osa Sitran ja Jyväskylän kaupungin yhteistä Kohti Resurssiviisautta -hankekokonaisuutta. Lue lisää hankkeesta

Lisätietoja

Pölkki Leena

Projektipäällikkö, Project Manager
LIKE T&K, Research and Development
Liiketoiminta, School of Business
+358504011894
Näytä lisää