jamk.fi
31.1.2019 9:00 - 31.1.2019 10:00

Kyselytunti: Digiohjauksen sovelluskokeilut

Haluaisitko kokeilla jotain uutta opiskelijoiden ohjaukseen soveltuvaa digitaalista työkalua tai oletko jo kenties löytänyt ohjaukseen sovelluksen, josta haluaisit kertoa muillekin? eAMK järjestää digiohjauksen sovelluskokeiluja, joihin voi osallistua kuka tahansa ohjaustyötä tekevä. Osallistu verkossa järjestettävälle kyselytunnille 31.1. klo 9:00, ja tule esittämään mieltä askarruttavia kysymyksiä liittyen sovelluskokeiluihin!

Aika: 31.1.2019 9:00 - 31.1.2019 10:00
Kieli: Suomi

Kaipaatko ideoita, mitä sovelluksia voisit kokeilla ohjauksessa? Entä askarruttaako sinua, kuka ja miten voi osallistua sovelluskokeiluun? Voit tulla kysymään näitä tai sitten joitain muita mieltä askarruttavia kysymyksiä sovelluskokeilujen kyselytunnille.

Karelia AMK ja Turku AMK koordinoivat eAMK-hankkeessa sovelluskokeiluja, joiden tarkoituksena on koota ja jakaa tietoa erilaisista ohjaukseen soveltuvista sovelluksista – millaisia ominaisuuksia näillä sovelluksilla on ja mihin tarkoituksiin ne sopivat parhaiten.

Kokeiluja voi toteuttaa 15.3.2019 saakka, jonka jälkeen kaikki kokemukset kokeilusta kootaan ja jaetaan kaikkien ammattikorkeakoulujen yhteiseen käyttöön.

Lue digiohjauksen sovelluskokeiluista lisää täältä.

Missä?

Kyselytunti järjestetään ZOOM-verkkokokouspalvelussa. Jos käytät zoomia ensimmäistä kertaa, tutustu ohjeeseen täältä.

Kyselytunnin pitää:

Sanna Kukkasniemi, Karelia AMK
sanna.kukkasniemi@karelia.fi

Milla Järvipetäjä, Turku AMK
milla.jarvipetaja@turkuamk.fi