jamk.fi
14.4.2016 13:00 - 14.4.2016 16:00

Johtamisseminaari

Tervetuloa johtamisseminaariin JAMKiin 14.4. klo 13-16. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ennakkoilmoittautumisia.

Aika: 14.4.2016 13:00 - 14.4.2016 16:00
Paikka: JAMK, auditorio Tulikari Rajakatu 35, Jyväskylä
Koulutustyyppi: Liiketalouden ja hallinnon ala
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Tule nauttimaan monipuolinen kattaus johtamisesta: asiaa tutkimuksesta, start up -yrittäjyydestä, kasvun johtamisen haasteista sekä kansainvälisten kriisinhallintajoukkojen johtamisesta.

Johtamistutkimuksen ajankohtaiset teemat

Dosentti Teppo Sintonen Jyväskylän yliopisto, Kauppakorkeakoulu 

Dosentti Teppo Sintonen toimii Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa johtamisen lehtorina. Hänen tutkimusaiheensa ovat liittyneet kertomuksilla johtamisen, strategian jalkauttamisen sekä johtamisen ja organisaatioiden etiikkaan. Hän on erikoistunut laadullisiin menetelmiin.

Johtaminen kansainvälisissä kriisinhallintajoukoissa

Everstiluutnantti Niko Pihamaa, Ilmasotakoulu

 Pihamaa toimi Afganistanissa ilmaoperaatiopäällikkönä, jossa hän johti monikansallisia ilmaoperaatioita todellisella sotatoimialueella. Ilmaoperaatioiden tehtävä oli tukea maavoimien lentokalustoa ja antaa tarvittaessa tulitukea maajoukoille. Pihamaalle tehtävä avautui yllättäen, kun Saksalla ei ollut asettaa operaatiossa tehtävään soveltuvaa henkilöä. Pihamaan vastuulla oli kaikki helikopterioperaatiot. Tämän vuoksi hänen johdollaan toimivat amerikkalaiset, saksalaiset ja ruotsalaiset helikopterit. Johtamisen näkökulmasta haastavaa oli myös osan operaatioista korkea uhkataso. Pihamaa sai operaatiosta nykypäivän upseerille harvinaista kokemusta sotatoimialueella toimimisesta.

Kahvitauko.

Paneeli: Johtamisen haasteita kasvavassa pk-yrityksessä

Johtamisen tiimi, Jyväskylän ammattikorkeakoulu, liiketoimintayksikkö

Liiketoimintayksikön johtamisen tiimiin kuuluu sekä opetushenkilökuntaa että TKI-henkilöstöä. Tiimin jäsenistä kootaan aina yrityksen tarvetta vastaava asiantuntijajoukko, joka osallistuu kyseisen yrityksen valmentamiseen. Viimeisten vuosien aikana yhteistyötä on tehty kymmenien pk- yritysten kanssa.

Start up -yrityksen johtaminen

Toimitusjohtaja Sami Kettunen, Mediataivas Oy

Kettunen omaa monipuolisen työhistorian start-upien ja teknologiayhtiöiden johtotehtävissä. Lisäksi hän toimii useiden yhtiöiden sparraajana sekä hallituksen jäsenenä. Nykyisin hän toimii digitaalisen markkinointiviestinnän parissa Mediataivas Oy:n toimitusjohtajana. 

Kukin alustus noin 20-30 minuuttia.

Pysäköinti

 Seminaaripäivänä voit pysäköidä alueellemme ilman erillistä pysäköintilupaa. Sisäänkäynti D, pääsisäänkäynti. Tervetuloa!

Katso pääkampuskarttaa

 

Lisätietoja

Timonen Juha

Yliopettaja, Principal Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358400609828