jamk.fi
13.11.2014 9:00 - 14.11.2014 15:00

Iloa oppimiseen kaikkialla -seminaari

Tieto- ja viestintätekniikan pedagogiseen hyödyntämiseen keskittyvä tapahtuma.

Aika: 13.11.2014 9:00 - 14.11.2014 15:00
Paikka: JAMK Dynamo Piippukatu 2, Jyväskylä
Koulutustyyppi: Ammatillinen opettajankoulutus
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Mitkä ovat tieto- ja viestintätekniikan pedagogiset keinot oppijan aktivoimisessa ja ilon tuottamisessa oppimiseen? Millaisia ovat oppimisen iloiset tilat?

Iloa oppimiseen kaikkialla ‐seminaari on kaikkia niitä varten, jotka haluavat saada lisää iloa oppimiseen sekä tieto‐ ja viestintätekniikan pedagogiseen hyödyntämiseen.

Iloa oppimiseen kaikkiallaOhjelma

Seminaarin ohjelmassa on luvassa käyttäjäkokemuksia, sovelluksia, kohtaamisia ja innovaatioita. Teemaan pureudutaan alustusten, toiminnallisten työpajojen ja tuote-esittelyjen kautta sekä rennommin yhteisessä illanvietossa. Tarkemmat tiedot ohjelmasta löydät tapahtuman omilta sivuilta.

Kenelle?

Tapahtuma on suunnattu erityisesti opettajille ja kouluttajille perusopetuksessa, toisella asteella lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa sekä korkea-asteella. Mukaan ovat tervetulleita myös kaikki muut TVT:n pedaogisesta hyödyntämisestä kiinnostuneet.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Tapahtumalla on käytössään omat sivut, joista löydät tarkempaa tietoa seminaaripäivien sisällöistä. Ilmoittautuminen tapahtumaan alkaa 28.9.2014. Myös ilmoittautumislinkki päivitetään tapahtumasivuille, jotka löytyvät osoitteesta www.jamk.fi/iloa.

Siirry tapahtumasivuille!

Järjestäjät

JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun kanssa vastaa yhteistyössä tapahtumaa järjestävät Jyväskylän koulutuskuntayhtymästä Jyväskylän ammattiopisto sekä lukiokoulutus ja Jyväskylän ylipiston IT-palvelut sekä tietotekniikan laitos.