jamk.fi
9.5.2018 10:00 - 9.5.2018 14:00

Eurooppa-päivä JAMKissa

Toukokuun yhdeksäntenä vietetään kaikissa Euroopan unionin jäsenvaltioissa Eurooppa-päivää. Kyseisenä päivänä järjestetään monenlaisia tapahtumia ja juhlatilaisuuksia, joiden tarkoitus on tuoda unionia tutummaksi.  Tätä päivää juhlistetaan myös JAMKin kampuksilla! Tapahtuman tarkoituksena on tuoda näkyviin sitä, mitä mahdollisuuksia EU-jäsenyys on mukanaan tuonut ja millaista toimintaa EU rahoittaa alueellaan.

Aika: 9.5.2018 10:00 - 9.5.2018 14:00
Paikka: Pääkampus, Lutakon kampus ja Biotalousinstituutti Rajakatu 35, 40200 Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Yleisötapahtuma
Kieli: Suomi

Tapahtumapäivänä estradille pääsevät JAMKin EU-rahoitteiset projektit eli nyt oiva mahdollisuus päästä tutustumaan JAMKin TKI-toimintaan ja kuulemaan millaisia tuloksia näissä projekteissa on saatu aikaan. Mukana on yli 25 projektia!

Tapahtuma järjestetään "markkinahengessä" eli tule silloin paikalle kun se sinulle parhaiten sopii. Esittelypisteet ovat avoinna klo 10-14 välisen ajan ja ne sijoittuvat kampuksille seuraavasti:

  • Pääkampus (Rajakatu 35): D-aula ja Radis-ruokalan alue
  • Dynamo (Piippukatu 2): ala-aula
  • Biotalousinstituutti (Tuumalantie 17, Tarvaala): aulatilat  

Pääkampuksella paikalla on myös Eurooppalainen Keski-Suomi ry (EKS) kertomassa omasta toiminnastaan ja JAMKin Kansainvälistymispalvelut esittelemässä opiskelijoiden ja henkilökunnan vaihtomahdollisuuksia.

Lue lisää  päivän ohjelmasta

Tervetuloa juttelemaan, kokeilemaan, testaamaan ja ennen kaikkea tutustumaan EU:n ihmeelliseen maailmaan!