jamk.fi
toggle mainmenu toggle search
27.2.2019 15:00 - 27.2.2019 18:00

Turvallisuus – liiketoiminnan peruslähtökohta ja mainetekijä

Hyvä yrittäjä, ilmoittaudu mukaan maksuttomaan digivalmennukseen. Valmennuksessa perehdymme yrityksen turvallisuustyön perusteisiin ja vaatimuksiin. Valmennuksessa käsiteltäviä aiheita ovat yritysturvallisuus, tietoturva ja tietosuoja. Lisäksi tilaisuuden yhteydessä sivutaan FINCSC-kyberturvallisuussertifikaattia.

Aika: 27.2.2019 15:00 - 27.2.2019 18:00
Paikka: Äänekosken kaupungintalo, Valtuustosali Hallintokatu 4, Äänekoski
Koulutustyyppi: Yrittäjyys
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Turvallisuus on yksi liiketoiminnan lähtökohdista ja mainetekijöistä, jonka odotetaan olevan oletusarvoisesti ja sisäänrakennetusti osa kaikkea toimintaa ja tekemistä. Turvallisuus edistää yrityksen kilpailukykyä ja parantaa liiketoiminnan tuottavuutta digitalisoituvassa maailmassa.

Yritysturvallisuustoiminnalla suojataan yritykselle tärkeitä arvoja kuten henkilöitä, tietoa, omaisuutta ja ympäristöä. Suojattavien arvojen määrittämistä ohjaa systemaattinen riskienhallintatyö.

Kouluttajana toimii Tuukka Laava, Jyväskylän ammattikorkeakoulu/ JYVSECTEC

Yrittäjille suunnattu maksuton valmennus on osa Digijohtajaksi! Digijohtaminen ja työhyvinvointi pk-yrityksissä (ESR) -hankkeen digivalmennuksia. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa digitalisaation osaamista ja johtamista sekä rohkaista uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Hanke tarjoaa ohjausta ja tukea digitalisaation hyödyntämisessä ja työhyvinvoinnin ylläpitämisessä. Kohderyhmänä ovat Keski-Suomen mikro- ja pk-yritykset.

Lisätietoja valmennuksesta

Tuukka Laava
Digijohtajaksi –hanke
050 437 0488, tuukka.laava@jamk.fi