jamk.fi
toggle mainmenu toggle search
22.3.2019 16:00 - 24.3.2019 15:00

Conthrive Hackathon – Unleashing cities’ full potential

Conthrive 2019 on kolmipäiväinen hackathon-tapahtuma, jossa korkeakouluopiskelijat, yritysmaailman huippuosaajat sekä järjestökentän ammattilaiset ratkovat yhdessä Jyväskylän kaupungin kehityshaasteita.

Aika: 22.3.2019 16:00 - 24.3.2019 15:00
Paikka: Jyväskylän yliopisto, Ruusupuisto Alvar Aallonkatu 9, 40600 Jyväskylä
Tapahtuman tyyppi: Opiskelijoille
Kieli: Englanti, Suomi

Conthrive kerää viikonlopun ajaksi saman katon alle Jyväskylän alueen korkeakouluopiskelijoita, yrityksiä ja organisaatioita ratkomaan alueellisia kehityshaasteita. Ennen kaikkea, kaikki osallistujat pääsevät yhdessä vaikuttamaan Jyväskylän kaupunkikehitykseen eli omien asuinympäristöjensä toimivuuteen, viihtyvyyteen ja ympäristöystävällisyyteen.

Lisätietoja tapahtumasta https://conthrive.com/

Tapahtuman aikataulu

Tapahtumapäivänä ilmoittautuminen alkaa paikan päällä klo 16 ja avajaiset klo 17. Sunnuntaina palkintojen jako klo 14 ja tapahtuma päättyy klo 15.

Kuka voi osallistua?

Conthriveen voivat osallistua kaikki opiskelijat alaan katsomatta.

Ilmoittaudu ja varmista paikkasi!

Jokaisen osallistujan on ilmoittauduttava tapahtumaan itse. Mikäli sinulla on jo tiimi, voit laittaa ilmoittautumislomakkeeseen ne henkilöt, joiden kanssa haluat olla samassa tiimissä. Jos saat tiimisi kasaan sen jälkeen kun olet ilmoittautunut, laitathan meille sähköpostilla tiimisi jäsenet osoitteeseen info@conthrive.com. Jos sinulla ei ole tiimiä, ei hätää, et varmasti ole yksin. Kokoamme tiimit niistä henkilöistä, jotka ovat ilmoittautuneet yksin.