jamk.fi
14.1.2015 17:00

Opettajakorkeakoulun verkkohakuinfo

Hakutietoa etänä! Verkkohakuinfossa kuulet lisää JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun koulutuksista ja niihin hakemisesta.

Aika: 14.1.2015 17:00
Kieli: Suomi

Ammatillisten opettajakorkeakoulujen haku on 7. - 27.1.2015.  JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu järjestää hakuun liittyvän infotilaisuuden tänä vuonna myös verkossa.

Tervetuloa mukaan! Infossa saat tietoa koulutuksen toteutuksesta ja hakuasioista. Infoissa ovat edustettuina:


Verkkohakuinfoon voit osallistua missä tahansa. Varaathan kuitenkin osallistumiseen rauhallisen paikan, hyvän verkkoyhteyden sekä kuulokkeet.

Verkkohakuinfo toteutetaan Adobe Connect -yhteyden avulla. Osallistu osoitteessa http://connect.funet.fi/aokkhaku.

Lähetys alkaa klo 17.00, mutta kirjaudu jo muutamaa minuuttia aiemmin. Valitse "Enter as a Guest", kirjoita haluamasi nimi ja klikkaa sitten "Enter Room"-painiketta. Nimesi näkyy myös muille osallistujille. Connect-huoneessa kuulet ja näet suorana lähetyksenä lisää koulutuksistamme sekä hakemisesta. Huoneen chat-ruutuun voit kirjoittaa omat kysymyksesi, joihin vastataan yleisen esittelyosuuden jälkeen.

Myös 11 eri paikkakunnalla järjestettävien hakuinfojen ajat ja paikat löydät osoitteesta:

www.jamk.fi/AOKKhakuinfot

Tutustu opekorkeaamme

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus ja palvelutoiminta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta.

Koulutamme osaavia opetusalan ammattilaisia ja tuemme kumppaneidemme kehitystä pedagogiikan eri osa-alueilla.

Tutustu toimintaan etusivullamme!

Löydät meidät Facebookista