jamk.fi
2.11.2017 9:00 - 2.11.2017 16:30

3T - Terveys, Turvallisuus, Tekoäly

3T tarjoaa osallistujille ajan tasalla olevan kattavan kuvan tekoälyn hyödyntämisestä ja digitalisaation edellyttämästä kyberturvallisuudesta huolehtimisesta sote-palvelujen kehittämisestä.

Aika: 2.11.2017 9:00 - 2.11.2017 16:30
Paikka: Jyväskylän Paviljonki
Tapahtuman tyyppi: Seminaari
Kieli: Suomi

Digitalisaatio on tehokkaassa ja vaikuttavassa sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestelyssä ja tuottamisessa välttämätön ja merkittävä tekijä. Meneillään olevan sote-uudistuksen onnistuminen on siitä voimakkaasti riippuvainen. Digitalisaatio vaatii hyvin hoidettua ja kattavaa tietoturvaa, tietosuojaa, riskienhallintaa ja osaamista kaikkien osatekijöiden kohdalla (laitteet, ihmiset, kiinteistöt, ohjelmistot, verkot jne) – siis kyberturvallisuuden näkökulmaa.

Sote-palvelut ovat tietointensiivisiä – potilastiedot ovat luottamuksellisia, palvelupolut eivät toimi ilman oikean tiedon sujuvaa siirtymistä toimijoiden välillä ja lääkintälaitteet tuottavat nopeasti kasvavan määrän Big Dataa. Analytiikan ja tekoälyn hyödyntäminen mahdollistavat sekä uusia palveluja ja toimintatapoja että tehokkuuden nousua mutta vaativat pitkäjänteistä toimintaa ja kokonaisuuden hallintaa.

Tilaisuus on tarkoitettu sekä sosiaali- ja terveydenhuollon alan päättäjille, kehittäjille että ict-ammattilaisille. Se soveltuu sekä sote-palvelujen yksityisille ja julkisille tuottajille, viranomaisille ja tutkimusorganisaatioille että teknologian toimittajille.

Tapahtuma on maksuton ja siihen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.

Katso lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan.