jamk.fi

Harjoittelu on olennainen osa opiskelijan ammatillista kehittymistä. Harjoittelijoiden avulla yrityksellä on tilaisuus olla luomassa tulevaisuuden tekijöitä. Samalla organisaatio tulee tunnetuksi työnantajana.

Työnantajien kokemusten mukaan harjoittelijat kehittävät paitsi omaa, myös harjoittelupaikkansa osaamista. Harjoittelijan tuoreet tiedot ja taidot voivat päästä käyttöön tehtävissä, joihin ei muuten löytyisi osaamista tai resursseja. Näistä esimerkkinä ovat harjoittelupaikan kehittämistehtävät, kansainvälistymispyrkimykset tai vaikkapa sosiaalisen median hyödyntäminen.

Halutessasi tarkempaa tietoa harjoittelusta ja osaajistamme, voit ottaa yhteyttä koulutusalojen harjoitteluvastaaviin.

Avoimesta harjoittelupaikasta voi ilmoittaa Keski-Suomen kaikkien korkeakouluopiskelijoiden markkinointikanavaksi tarkoitetussa Osumia.fi -palvelussa. Sivusto on kaikille työnantajatahoille tarkoitettu avoin yhden luukun palvelu korkeakouluista löytyvän osaamisen hyödyntämiseksi. Harjoittelupaikoista voi tiedottaa myös Jobstepissä, ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa ura- ja rekrytointiportaalissa. Molempien palveluiden hyödyntäminen on työnantajalle maksutonta, mutta Jobstep vaatii rekisteröitymisen.

Voit myös ilmoittaa ja keskustella harjoittelupaikasta tarkemmin täyttämällä ilmoituksen harjoittelupaikasta.