jamk.fi
Asiantuntijatarina: Toni Kokkonen, liikenneyrittäjäkouluttaja ja -kirjojen kirjoittaja, logistiikan lehtori

Liikenneyrittäjäkoulutukseen osallistuneet pärjäävät Trafin tutkinnossa

"Koulutettavat ovat luoneet hienoja kontakteja ja yhteistyöverkostoa tulevaa ja nykyistä liiketoimintaansa silmällä pitäen. Laadukas koulutus on taannut sen, että koulutettavat ovat läpäisseet Trafin maksullisen ja pakollisen tutkinnon yleensä ensimmäisellä kerralla. Olemme lisänneet koulutukseen osallistuville mahdollisuuden osallistua ilmaiseen kertauspäivään, jossa käydään läpi yrittäjänä toimimisen tärkeimmät osa-alueet."

Kuka olet ja mitä teet?

Opetan kuljetusmuotoja ja kuljetustaloutta. Tämän lisäksi olen mukana kansainvälisissä projekteissa, vastaan liikenneyrittäjäkoulutuksesta sekä niihin liittyvistä kirjoista sekä toimin tiiminvetäjänä kuljetustiimille. Toimenkuvani on monipuolinen ja verkostoni avulla voin myös liikenneyrittäjäkoulutuksiin tuoda aina mukaan uusinta tietoa sekä laaja-alaista kuljetusalan osaamista.

Minkälaisia kokemuksia sinulla on liikenneyrittäjäkoulutuksista?

On ollut erittäin hienoa saada joka vuosi palautetta Liikenneyrittäjäkoulutuksemme korkeasta laadusta, mikä on osallistujien kesken näkynyt ammattitaidon kasvamisena. Koulutuksiimme osallistuvat tulevat hyvin erilaisista lähtökohdista.

Koulutettavat ovat luoneet hienoja kontakteja ja yhteistyöverkostoa tulevaa ja nykyistä liiketoimintaansa silmällä pitäen. Laadukas koulutus on taannut sen, että koulutettavat ovat läpäisseet Trafin maksullisen ja pakollisen tutkinnon yleensä ensimmäisellä kerralla. Olemme lisänneet koulutukseen osallistuville mahdollisuuden osallistua ilmaiseen kertauspäivään, jossa käydään läpi yrittäjänä toimimisen tärkeimmät osa-alueet.

Avainsanat

Jaa

Takaisin