jamk.fi

Kehity koulutussuunnittelijana 5 op

Toimitko koulutussuunnittelijana, henkilöstön osaamisen kehittäjänä tai kouluttajana, jonka tehtäviin kuuluu koulutussuunnittelu? Mietityttääkö Sinua, mitä on hyvä oppiminen ja mitä se edellyttää koulutussuunnittelulta? Tiedätkö, mistä hyvä koulutus syntyy?

Kehity koulutussuunnittelijana -koulutus on nappivalinta juuri sinulle, joka haluat syventää osaamistasi koulutussuunnittelun asiantuntijana ja laajentaa ammatillisia verkostojasi. 

Koulutuksen sisältöteemat

•    Koulutussuunnittelijan työnkuva ja sen moninaisuus
•    Koulutuspalvelujen tuotteistaminen ja yhteistyöverkostot
•    Konsultatiivinen työote
•    Digipedagoginen asiantuntijuus koulutussuunnittelussa

Kohderyhmä

Koulutussuunnittelijat, henkilöstön osaamisen kehittäjät, koulutussihteerit, koulutusassistentit, koulutuskoordinaattorit, suunnittelijat, henkilöstösihteerit, koulutuspäälliköt ja henkilöt, joiden työtehtäviin koulutussuunnittelu kuuluu.

Koulutuksen toteutus

Koulutus rakentuu neljästä osallistavasta lähipäivästä ja etätyöskentelystä. Lähipäivät toteutetaan 26.1.2017 ja 28.-29.3.2017 sekä 26.4.2017 Jyväskylässä. Etätyöskentely sisältää ennakkotehtävän, kaksi webinaaria sekä omaan työhön liittyvän kehittämistehtävän. 

Koulutuksen hinta

1200 € (sis. alv 24 %)

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa 1.6.2016.

Osallistujan näkökulma

"Vähän sattuman kautta ajauduin töihin koulutusten suunnittelun ja toteutuksen pariin, vaikka minulla ei ollut koulutusta tähän asiaan. Lähdin innolla perehtymään koulutussuunnitteluun tarkemmin ja oppimaan uutta.

Kehity koulutussuunnittelijana -koulutuksesta sain oppia liiketoimintaosaamiseen, verkostojen hyödyntämiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen sekä oman työn arviointiin ja vaikuttavuuteen. Uusien asioiden lisäksi sain hyvää vahvistusta sille työlle, jota itse asiassa käytännön kautta olin jo oppinut. Opiskelukaverit olivat hyvin erilaisista työpaikoista ja toimintaympäristöistä, joten opimme myös toisiltamme todella paljon hyviä käytäntöjä ja toimintoja.

Koulutuksen jälkeen olen panostanut enemmän yhteistyöverkostoihin ja asiakassuhteisiin sekä yrittänyt jatkuvasti perehtyä enemmän koulutusten arviointiin ja vaikuttavuuteen. Minusta koulutus sopii kaikille koulutusten suunnittelun ja toteutuksen parissa työskenteleville.  Koulutus auttaa ymmärtämään, mitkä kaikki asiat vaikuttavat koulutusten toteuttamiseen ja onnistumiseen sekä vaikuttavan koulutuksen järjestämiseen.

Päivi Mäkinen, koulutuskoordinaattori, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.

Vilmi Lea

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Jatkokoulutukset, Further Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Professional Teacher Education
+358405376888