jamk.fi

Ei pelkkä koulutus, ei pelkät välineet - vaan ajatustavan muutos ja oikeat ihmiset ympärilläsi - PedaTrainer-valmennuksella tutoropettajaksi. 

Valmennuksemme on tarkoitettu perusasteen opettajille, eri lähtökohdista, ympäri Suomen.

PedaTrainer-valmennus on tie koulun pedagogiseksi asiantuntijaksi, jolla on hallussaan valmius ja välineet pedagogiikan kehittämiseen digitaalisessa ympäristössä. Kehityt itse osaajana ja pystyt tukemaan kollegoitasi oppimisen monimuotoistamisessa.

Valmennus koostuu yhteisöllisestä verkkovalmennuksesta, itsenäisestä etäoppimisesta sekä henkilökohtaisesta ohjauksesta. PedaTrainer-valmentajamme tukee sinua koko prosessin ajan syventäen osaamistasi, kehittäen tiiminvetäjän taitojasi sekä vahvistaen visiotasi. Yhteisöllisissä verkkovalmennuksissa saat vertaisoppijoiden tuen, kokemukset, uudet ideat ja toimintamallit heti koko koulusi käyttöön.

Pieni valmennusryhmä (20 henkeä) mahdollistaa henkilökohtaisen ohjauksen ja aidon vertaistuen. Tiimisparrauksen avulla osaaminen leviää koko kouluyhteisösi käyttöön.

Jos sinulla on halu ja innostus, me teemme sinusta PedaTrainerin!

Valmennus vaikuttaa!

Valmennuskokonaisuus

PedaTrainer-valmennus sisältää:

  • etäoppimisen ohjauksen
  • yhteisöllisen verkkovalmennuksen
  • henkilökohtaisen ohjauksen

Osallistuja valitsee mukaan valmennustiimiinsä 2-3 kollegaansa. Lisäksi kokonaisuuteen kuuluu valinnaisena joko VESO-päivä koululle (suunnittelu ja ohjelman toteutus) tai yksittäinen verkkokurssi PedaTrainer-tarjottimelta koulun opetushenkilöstön käyttöön.

Verkkokurssit

Osa verkkokursseista on ajasta ja paikasta riippumattomia täysin itsenäisesti suoritettavia, osa aikataulutettuja ja ohjattuja toteutuksia.

PedaTrainer-valmennus alkaa syksyllä 2017

Jätä yhteystietosi niin pidämme sinut ajantasalla valmennuksesta - tämä ei ole sitova ilmoittautuminen. 

Kyllä, haluan tietää lisää!

PedaTrainer-valmennuksen sisällöt vastaavat Opetushallituksen Tutoropettajakoulutuksen tavoitteita ja sisältöjä. 

Ota startti oppilaitoksen kehittämiseen ja tilaa PedaTrainer-valmentaja veso-päivään!

Ammatillinen opettajakorkeakoulu

AOKK

PedaTrainerina voit saada aikaan arjen ihmeitä. Hyvien valmentajien hyppysissä sekä oikeilla oppimistavoilla oppijat kehittyvät ja innostuvat. Motivoituneet osaajat taas kehittävät koko työyhteisöään eteenpäin.

JAMKin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa voit opiskella opetusalan osaajaksi - ammatilliseksi opettajaksi, erityisopettajaksi ja opinto-ohjaajaksi - tai syventää pedagogisia taitojasi lyhyemmissä täydennyskoulutuksissa. Kehitämme myös kokonaisten työyhteisöjen toimintaa niin pedagogiikan perusasioiden kuin innovatiivisten koulutusratkaisuidenkin osalta. Yhdessä saamme aikaan osaamista ja asennetta, jotka kantavat myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja

Hartikainen Santtu

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Opettajankoulutus, Teacher Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Teacher Education College
+358408256330
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Digipedagogiikan osaaminen seuraavalle tasolle! Kysy lisää digimaailman valmennusohjelmista ja täydennyskoulutuksista.

Jaa

Takaisin