jamk.fi

Into-pupu yllättyyAjankohtaista:

HUH! Nyt kävi kuulkaa sillä lailla, että ennakkoilmoittautuneiden määrä ylitti villeimmätkin arviomme ja kaikki 80 koulutuspaikkaa täyttyivät muutamassa päivässä! (Voit tässä vaiheessa edelleen ilmoittautua varasijalle.) 

Suunnittelimme alunperin, että valmennus toteutetaan nonstop-periaatteella ensi vuoden aikana. Olemme tästä syystä varanneet aloitushaastatteluaikoja (HEKS-aikoja) koko kevääksi. Yritämme mahdollisuuksien mukaan siirtää resursseja alkuvuoteen, niin että mahdollisimman moni pääsee aloittamaan koulutuksen tammi-helmikuussa. Voi kuitenkin käydä niin, että osa koulutukseen ilmoittautuneista pääsee hyppäämään mukaan vasta maaliskuun aikana. Mutta ei siis hätää - kaikki 80 ensiksi mukaan ehtinyttä pääsevät kevään aikana digipedagogiikan kehittämisen pariin. 

Teemme täällä kuumeisesti töitä aikataulujen suhteen ja tiedotamme niistä lisää joulukuun puolivälissä. Varsinaiset kutsut koulutukseen ja valmennustyötilaan lähetetään suunnitelman mukaisesti 16.1.2018 alkaen.  Kiitos mielenkiinnosta valmennustamme kohtaan!

Digipedagogisen osaamisen valmennusohjelma

Digipedagogisen osaamisen valmennusohjelma on uudenlainen tapa vahvistaa osaamistasi. Autamme sinua määrittelemään digipedagogisen osaamisen kehityskohteesi ja tartumme kanssasi työstäsi nousevaan kehittämistehtävään. Koko valmennus toimii joustavasti verkossa.

Ennakkoilmoittautuminen on nyt avoinna!

Kyllä, ilmoittaudun valmennettavaksi!

Kohderyhmä: Ammatillisen koulutuksen ja lukioiden opetus ja ohjaushenkilöstö, enintään 80 osallistujaa. 
Toteustapa: Kokonaan verkossa 
Toteutusajankohta: 16.1.-14.12.2018
Kesto: keskimäärin 12 vkoa
Kustannus: Maksuton kohderyhmään kuuluville 

Miten se toimii?

Nonstop-valmennusohjelma kestää kolmisen kuukautta - voit vaikuttaa omaan opiskeluaikatauluusi. Opintopisteitä kertyy 10. Näin se toimii:

KLIK! ilmoittaudu mukaan. Saat parin päivän sisällä tunnukset (16.1.2018 alkaen), joilla pääset kirjautumaan valmennuksen työtilaan. Löydät tilasta ohjeet orientoitumiseen.
HEKS! Valmistaudut ja varaat ajan alkuhaastatteluun, jossa henkilökohtainen valmentaja auttaa löytämään sopivat tavoitteet ja tukee sinua henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman (tämä on se HEKS) laatimisessa. Koossa on jo 1 op.
Osaamista hankkimaan! Poimit verkkokurssitarjottimelta kaksi kehittämistehtävääsi tukevaa verkkokokonaisuutta, joita voit suorittaa itsenäisesti valmennusohjelman aikana. Kerrytät 2 x 2 op.
Porukalla! Varaat valmennusajat kalenteriisi. Koko setti sisältää 5 valmennuskertaa verkossa. Valmennuskerrat rytmittävät kehittämistyötäsi pedamuotoilun toimintatapaan perustuen.
  Jaetaan! Opit toisilta webinaareissa, verkkokeskusteluissa ja tutustumalla toisten tuotoksiin valmennuksen aikana ja sen päätteeksi. Luonnollisesti jaat oman osaamisesi ja tuotoksesi valmennusryhmän käyttöön. Valmennuswebinaareihin osallistuminen, kehittämistehtävän tekeminen ja osaamisen jakaminen tuottavat sinulle loput 5 op.

Verkkokurssitarjotin

Ota yhteyttä

Hartikainen Santtu

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Opettajankoulutus, Teacher Education
Ammatillinen opettajakorkeakoulu, Teacher Education College
+358408256330
Näytä lisää
Asiakaslupaus:
Digipedagogiikan osaaminen seuraavalle tasolle! Kysy lisää digimaailman valmennusohjelmista ja täydennyskoulutuksista.