jamk.fi

Näyttötutkintojärjestelmä perustuu elinikäisen oppimisen ja avoimen opiskelun periaatteisiin. Mutta millaista osaamista edellytetään näyttötutkintojärjestelmän toimijoilta ja näyttötutkintotoiminnan asiantuntijalta, näyttötutkintomestarilta? Koulutuksemme muodostavat jatkumon, jonka avulla hiot näyttötutkinto-osaamisesi huippuunsa

Uusia näyttötutkinto-osaajia tarvitaan niin oppilaitoksista kuin työelämästä. Toimijoiden on pystyttävä uudistumaan alati kehittyvän järjestelmän mukana. Vuosien varrella olemme kouluttaneet tuhansia uusia näyttötutkintomestareita. Tarjoamme Opetushallituksen rahoittamaa osallistujille maksutonta koulutusta, maksullisia koulutuksia sekä organisaatioille räätälöityjä palveluja.

Uusia Näyttötutkintomestari-koulutuksia ei keväällä 2017 ole alkamassa. Teemaan liittyvistä uusista koulutuksista tiedotamme mahdollisimman pian! 

Opiskelijoilta kuultua

"Monipuolinen koulutus antoi hyvät valmiudet suunnitella tutkintotilaisuus ja arvioida tutkintosuoritusta."

“Koulutusohjelma oli oikein kattava kokonaisuus, koko prosessi käytiin seikkaperäisesti läpi."

"Sopivan vaihtelevaa koulutusta, asiantuntijavierailijoita ja koulutusmenetelmiä. Erittäin hienot lähipäivät olivat täynnä asiaa ja  asiantuntijoita.”

”Koulutus motivoi kehittämään omaa ja työyhteisön näyttötutkintotoimintaa!”

"Olen 100% tyytyväinen koulutukseen."

Tutustu julkaisuun

Tunnistatko näyttötutkintomestarin -julkaisu on tarkoitettu innostamaan näyttötutkintomestareita ja heidän kouluttajiaan. Julkaisussa ajankohtaisista aiheista kirjoittavat viiden näyttötutkintomestareita kouluttavan organisaation edustajat. Joukossa on myös meidän kouluttajiemme artikkeli.

Lataa verkkojulkaisu OPH:n sivuilta!

Ota meihin yhteyttä

Haluaisitko tietää lisää täydennyskoulutuksistamme? Oletko kiinnostunut teemaan liittyvistä tilauskoulutuksistamme, jotka räätälöidään organisaatiosi ja alueesi tarpeisiin?

Yhteystietomme on tarkoitettu juuri sinun käyttöösi. Ota rohkeasti yhteyttä suoraan koulutussuunnittelijoihimme tai laita sähköpostia yhteiseen osoitteeseemme aokk(at)jamk.fi.