jamk.fi

Haluatko kehittää yrityksesi liiketoimintaa entistä tehokkaammaksi ja kannattavammaksi? Haluatko edetä työpaikallasi merkittäväksi muutoksentekijäksi? Kaipaatko apuja digitaalisten työkalujen tai tietojärjestelmien hyödyntämiseen liiketoiminnassa? Onko osaamisen puute esteenä yrityksen menestymiselle?

 

Digiliiketoiminnan kehittäjän korkeakouludiplomiopinnoissa liiketalouden ja -toiminnan osaamisesi päivitetään 2010-luvulle ja sinulle annetaan valmiudet muutoksentekijän ja kehittäjän vaativaan rooliin.

Tämä korkeakouludiplomi koostuu kahdesta kokonaisuudesta: 
Digiliiketoiminnan osaaja I (27 op) ja 
Digiliiketoiminnan osaaja II (33 op). 

 

Opinnot

Opinnot antavat liiketalouden perusteet jo hallitsevalle syvempää osaamista liiketoiminnan kehittämiseen ja päivittää työkalupakkia nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Koulutus lisää osaamista tietojärjestelmien ja ohjelmistojen kanssa toimimiseen (mm. datan analysointi, verkkokauppa, hankintatoimi). 

Liiketoiminnan kehittämiseen koulutuksessa pureudutaan mm. muutosjohtamisen, erilaisten ketterien menetelmien ja palvelumuotoilun keinoin. Opiskelija pääsee myös ohjatusti toteuttamaan konkreettisen kehittämisprojektin omalle työpaikalleen.

Digiliiketoiminnan osaaja I (27 op)
3/2019 - 4/2020

Koulutuksen aloittaa lähipäivä Jyväskylässä 8.3.2019. Muilta osin koulutus toteutetaan verkossa, jolloin voit itse säädellä omaa opiskelurytmiäsi.

Opintojen sisällöt: 
ICT-valmiudet; Palveluiden johtamisen perusteet; Taulukkolaskennan tehokäyttö; Informaatio-oikeus; Yrityksen tietojärjestelmät; Hankintatoiminta; Muutosjohtaminen; Projektien taloudellinen johtaminen; 
Ohjelmointia liiketalouden ammattilaiselle; Verkkokauppa;  Ohjelmistotuotanto ja IT-projektihallinta; Tietokannat

Digiliiketoiminnan osaaja II (33 op)
8/2020 - 12/2021

Suoritettuasi Digiliiketoiminnan osaaja I -koulutuksen voit jatkaa opintojasi Digiliiketoiminnan osaaja II -kokonaisuuteen. Koulutus toteutetaan(ensimmäisen lähipäivän jälkeen) kokonaan verkossa. Voit itse päättää millä viikoilla työskentelet ja milloin pidät vapaaviikkoja.

Suorittamalla molemmat koulutukset saat Digiliiketoiminnan korkeakouludiplomin (60 op). Opinnot on suoritettava 31.12.2021 mennessä.

Lisätietoa ilmoittautumislinkin kautta. 

Kenelle?

Koulutus sopii erityisesti sinulle, jos:

  • olet PK-yrittäjä tai yrityksen henkilöstöön kuuluva
  • olet jo liiketalouden osaaja tai hallitset ainakin liiketalouden perusteet, mutta haluat syventää osaamistasi ja kehittää yrityksen liiketoimintaa
  • kaipaat päivitystä työkalupakkiisi erityisesti eri tietojärjestelmien ja ohjelmistojen osalta
  • haluat edetä työssäsi vastuullisempaan rooliin
  • haluat opiskella joustavasti töidesi ohessa verkossa

Hinta

Voit suorittaa yhden tai kaksi kokonaisuutta.
I -kurssin hinta on 270e. Ilmoittautuessa tulee maksaa 150 euron ennakkomaksu.

Ilmoittaudu tästä!

 

Avoimen AMK:n edut

Koulutus on osa JAMKin avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaa. Tutustu avointa ammattikorkeakoulua koskeviin etuihin ja palveluihin.

Lisätietoja

Korhonen Soile

Korhonen Soile

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358408403423
Näytä lisää