jamk.fi

Haluatko kehittää yrityksesi liiketoimintaa entistä tehokkaammaksi ja kannattavammaksi? Haluatko edetä työpaikallasi merkittäväksi muutoksentekijäksi? Kaipaatko apuja digitaalisten työkalujen tai tietojärjestelmien hyödyntämiseen liiketoiminnassa? Onko osaamisen puute esteenä yrityksen menestymiselle?

 

Liiketoiminnan kehittäjän korkeakouludiplomiopinnoissa liiketalouden ja -toiminnan osaamisesi päivitetään 2010-luvulle ja sinulle annetaan valmiudet muutoksentekijän ja kehittäjän vaativaan rooliin.

Opinnot

Opinnot antavat liiketalouden perusteet jo hallitsevalle syvempää osaamista liiketoiminnan kehittämiseen ja päivittää työkalupakkia nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Koulutus lisää osaamista tietojärjestelmien ja ohjelmistojen kanssa toimimiseen (mm. datan analysointi, verkkokauppa, hankintatoimi).

Liiketoiminnan kehittämiseen koulutuksessa pureudutaan mm. muutosjohtamisen, erilaisten ketterien menetelmien ja palvelumuotoilun keinoin.

Koulutus on laaja ja sen aikana opiskelija pääsee myös ohjatusti toteuttamaan konkreettisen kehittämisprojektin omalle työpaikalleen.

Opintoihin kuuluu yksi lähipäivä (8.3.2019), jolloin opinnot käynnistyvät. Muilta osin opinnot suoritetaan verkossa. Opinnot on suoritettava 31.12.2020 mennessä.

Kenelle?

Koulutus sopii erityisesti sinulle, jos:

  • olet PK-yrittäjä tai yrityksen henkilöstöön kuuluva
  • olet jo liiketalouden osaaja tai hallitset ainakin liiketalouden perusteet, mutta haluat syventää osaamistasi ja kehittää yrityksen liiketoimintaa
  • kaipaat päivitystä työkalupakkiisi erityisesti eri tietojärjestelmien ja ohjelmistojen osalta
  • haluat edetä työssäsi vastuullisempaan rooliin
  • haluat opiskella joustavasti töidesi ohessa verkossa

Hinta

Koulutuksen hinta on 600 euroa. Ilmoittautuessa tulee maksaa 150 euron ennakkomaksu, loppumaksu maksetaan myöhemmin laskulla. 

Ilmoittaudu tästä!

 

Avoimen AMK:n edut

Koulutus on osa JAMKin avoimen ammattikorkeakoulun tarjontaa. Tutustu avointa ammattikorkeakoulua koskeviin etuihin ja palveluihin.

Lisätietoja

Korhonen Soile

Korhonen Soile

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358408403423
Näytä lisää