jamk.fi
Video: Santtu Eklund | Ammatillinen opettajankoulutus

Opettajan kelpoisuus joustavasti verkko-opintoina

"Oman ajankäytön hallinta korostui alusta asti. Yhteistä opetusta ei ollut kuin kuukausittaisissa webinaareissa, oman oppimispiirin tapaamisissa ja syventävissä opinnoissa. Lähes kaikki oppimistehtävät vuoden aikana oli mahdollista linkittää omaan opettajuuteen ja oppilaitokseen. Sain itse valita minulle sopivan lähestymiskulman."

Santtu Eklund opiskeli opettajaksi verkkopilottiryhmässämme. Skype-yhteyden avulla toteutetussa videohaastattelussa tämä reilu kolmekymppinen sotatieteen maisteri  kertoo tarkemmin, miten päätyi ammatilliseen opettajankoulutukseen ja millaista oli opiskella verkossa.

Ilmasotakoulussa työskentelevän kapteenin elämään verkko-opiskelun joustavuus sopi hyvin. Oman ajankäytön hallinta kuitenkin korostui, minkä myötä Eklund suunnitteli ja aikataulutti opintonsa itse etukäteen. 

Kiinnostuitko opettajaopinnoista?

Ammatillinen opettajankoulutus on 60 opintopisteen laajuinen kokonaisuus, joka antaa sinulle opettajan kelpoisuuden 1–2 vuodessa. Opiskele lähelläsi kokoontuvassa alueryhmässä tai verkossa.

Tutustu ammatilliseen opettajankoulutukseen!

Tutustu opekorkeaamme

JAMKin ammatillinen opettajakorkeakoulu on pedagoginen asiantuntijayhteisö, jonka toimintaan kuuluvat ammatillinen opettajankoulutus, täydennyskoulutus ja palvelutoiminta sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta.

Koulutamme osaavia opetusalan ammattilaisia ja tuemme kumppaneidemme kehitystä pedagogiikan eri osa-alueilla.

Tutustu toimintaan etusivullamme!

Löydät meidät Facebookista

Takaisin