jamk.fi
Video: Jouni Ikäheimonen | Ammatillinen erityisopettajankoulutus

Logistiikkaosaajasta erityisopettaja aiottua nopeammin

"Opintojen alussa epäilin, miten opiskelun käy töiden ohella. Pääsin kuitenkin niin hyvään ryhmään, että valmistuin melkein samaan tahtiin opiskelukavereideni kanssa. Olen itse ollut toistakymmentä vuotta opettajana, mutta työ käy vain haasteellisemmaksi. Nyt ammatillisena erityisopettajana koen, että pystyn ajattelemaan toista ihmistä eri tavalla. "

Ammatilliseksi erityisopettajaksi valmistunut Jouni Ikäheimonen epäili opintojen alkuvaiheessa, miten koulutus mahtaa sopia työn oheen. Hänelle sattui kuitenkin sellainen ryhmä, joka vei mukanaan. Niinpä mies valmistui vain vähän opiskelutoverien jälkeen.

Koulutuksessa parasta olivat lähipäivät sekä kouluttajat, joilta sai aina konkreettista apua. Homma ei niin sanotusti mennyt yli hilseen, mikä oli Jounista mahtava juttu.

Videohaastattelussa Jouni kertoo omin sanoin ammatillisesta erityisopettajankoulutuksesta.

Kiinnostuitko opinnoista?

Ammatilliseen erityisopettajankoulutukseemme voit hakea opiskelemaan vuosittain tammikuussa. Opettajille tarkoitettu 60 opintopisteen laajuinen jatkokoulutus antaa kelpoisuuden erityisopetuksen tehtäviin ammatillisessa koulutuksessa.

Lue lisää erityisopettajan opinnoista!

Avainsanat

Jaa

Takaisin