YAMK-tutkinto

Ylempi korkeakoulututkinto digitaalisten toimitusketjujen johtamisesta

Digitaalinen toimitusketju, insinööri (ylempi AMK)

Opi kehittämään liiketoimintaa digitalisaation avulla uusinta teknologiaa käyttäen! Digitaalinen toimitusketju on täysin verkossa toteutettava ylempi AMK-tutkinto, josta saat tuoreinta tietoa digitaalisen murroksen vaikutuksista asiakaskäyttäytymiseen, markkinoihin ja teknologiaan. Opit johtamaan tulevaisuuden toimitusketjuja!

Hae Opintopolku.fi-palvelussa
Käsi ja padi öisen kaupunkimaiseman päällä
Laajuus
60 opintopistettä
Aloituspaikat
5
Hakuaika
01.07.2022 - 31.07.2022
Tutkinto
Insinööri (ylempi AMK)
Opiskelumuodot
Verkko-opiskelu
Alkaa
26.08.2022

Menestystä bisnekseen YAMK-opinnoilla

Digitaalinen toimitusketju (Digital Supply Chain Management, DSCM) on insinööreille suunnattu ylempi AMK-tutkinto-ohjelma, jossa opit johtamaan tulevaisuuden toimitusketjuja nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Valmistuessasi ymmärrät nykypäivän toimitusketjujen resilienssivaatimukset ja osaat huomioida ne niin strategisesta kuin operatiivisestakin näkökulmasta. 

Koulutuksen jälkeen osaat soveltaa työelämän tutkimus- ja kehittämismenetelmiä oman osaamisesi sekä organisaatiosi kehittämiseen. Kykenet reagoimaan nopeisiin muutoksiin, luomaan uusia toimintamalleja ja johtamaan muutosprosesseja.

Opiskele liiketoiminnan digitalisaatiota

DSCM-koulutuksessa katseet suunnataan vahvasti ja ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen. Perehdyt digitaalisten toimitusketjujen hallintaan ja digitalisaation hyödyntämiseen toimitusketjun ohjaamisessa. Opit uusista teknologioista, tunnistat niiden tuomia mahdollisuuksia ja pystyt soveltamaan eri teknologioita onnistuneesti käytäntöön.

Koulutuksesta saat myös uusinta tietoa ja käytännön vinkkejä esihenkilötyöhön. Opit johtamaan strategisesti digiajan jatkuvassa muutoksessa!

Opinnäytetyö robotiikasta

Robotiikka on jatkuvasti kehittyvä tulevaisuuden ala, jolla voidaan vastata moneen työelämän muutokseen ja haasteeseen. Jamkissa lehtorina työskentelevä Ville Karjalainen tutki digitaalisen toimitusketjun opinnäytetyössä robotiikkaa sisälogistiikassa. Katso video.

Hakuohjeet kevään yhteishakuun

Lyhyet step-by-step ohjeet opiskelijaksi hakeutumiseen.

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

Opiskele ylempi ammattikorkeakoulututkinto Jamk Master Schoolissa, jossa voit valita kahdesta polusta ja kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi tai huippujohtajaksi. Saat samalla maisteritason tutkinnon.
Hakijapalveluiden yhteystiedot

Hakijapalveluiden yhteystiedot

Kuinka pääsen opiskelemaan? Hakijapalvelut opastaa sinua kaikissa tutkintokoulutuksiin hakemiseen liittyvissä asioissa.
Usein kysyttyä hakemisesta

Usein kysyttyä hakemisesta

Jäikö jotain kysyttävää? Katso täältä vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin tutkinto-opiskelijaksi hakemisesta!
Hakuohjeet suomenkielisiin ylempiin AMK-tutkintoihin

Hakuohjeet suomenkielisiin ylempiin AMK-tutkintoihin

Hae kevään yhteishaussa suomenkielisiin ylempiin AMK-tutkintoihin 16. - 30.3.2022 klo 15 mennessä. Englanninkielisiin koulutuksiin haku on 5.-19.1.2022 klo 15 saakka.

Kysy lisää opintojen sisällöistä

Eero Aarresola

Lehtori, Senior Lecturer
Logistiikka ja rakentaminen, Logistics and Civil Engineering
Teknologia, School of Technology
+358406476546