YAMK-tutkinto

Kehity sosiaali- ja terveysalan johtamisessa

Sosiaali ja terveysala, sosiaali- ja terveysalan johtaminen (YAMK)

Sosiaali- ja terveysalan johtamisen YAMK -opinnoissa laajennat näkemystäsi toimia sosiaali- ja terveysalan johtajana ja asiantuntijana.

Hae opintopolku-palvelussa
Miehiä ja naisia kokouksessa toimistossa illalla
Laajuus
90 op
Aloituspaikat
20
Hakuaika
16.03.2022 - 30.03.2022
Tutkinto
Fysioterapeutti, ylempi AMK, kuntoutuksen ohjaaja, ylempi AMK, kätilö (ylempi AMK), sairaanhoitaja, ylempi AMK, sosionomi, ylempi AMK
Opiskelumuodot
Monimuoto-opiskelu
Alkaa
26.08.2022

Kehitä johtamisosaamistasi ja etene uralla

Sosiaali- ja terveysalan johtamisen suuntautumisvaihtoehdossa laajennat näkemystäsi toimia sosiaali- ja terveysalan johtajana ja asiantuntijana hyvinvointialueilla ja verkostoissa, joissa tuotetaan asiakaslähtöisiä hyvinvointipalveluita. Syvennät osaamistasi henkilöstöjohtamisessa, sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä sekä digitalisoituvan toimintaympäristön johtamisessa. Hankit valmiuksia innovatiiviseen ja arvioivaan johtamiseen, sekä osaat hyödyntää tiedolla johtamista ennakoiden ja tunnistaen tulevaisuuden vaihtoehtoisia toimintamalleja kansainvälistyvässä ympäristössä.

Koulutuksessa opit ennakoimaan sosiaali- ja terveysalan kansallista ja kansainvälistä kehitystä sekä kehittämään hyvinvointipalveluita näyttöön perustuen.

Räätälöi oma osaamisprofiilisi

Kaikille yhteinen Master-osaamisen kokonaisuus muodostuu kahdesta moduulista Johtaminen ja Tutkimus- ja kehittämistoiminta. Tämän kokonaisuuden opinnot ovat JAMKin yhteisiä Master-tason opintoja. Tarkemmat laajuudet opintopisteinä suunnitellaan HOPS-keskustelujen yhteydessä kunkin opiskelijan kanssa.

  • Johtamisen asiantuntijuus sosiaali- ja terveyspalveluissa (5 op)
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon hallinto- ja päätöksenteko (5 op)
  • Henkilöstön- ja työhyvinvoinnin johtaminen (5 op)
  • Tieto- ja laatujohtaminen sosiaali- ja terveyspalveluissa (5 op)
  • opinnäytetyö (30 op)

Voit täydentää osaamistasi myös monialaisesti sekä JAMKin että muiden korkeakoulujen tarjonnasta (25 op). Henkilökohtainen opiskelu- ja urasuunnitelma antaa sinulle mahdollisuuden osallistua kansainväliseen toimintaan, tarjolla on mm. intensiiviviikkoja yhteistyökorkeakouluissa.

Oppimistehtävät ja opinnäytetyön voit tehdä oman osaamisesi ja/tai työyhteisösi kehittämistarpeiden mukaan. Opinnäytetyönä toteutettava työelämän kehittämistehtävä on kolmasosa YAMK-opinnoista.

Tutustu opetussuunnitelmaan

Hakuohjeet kevään yhteishakuun

Lyhyet step-by-step ohjeet opiskelijaksi hakeutumiseen.

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

Opiskele ylempi ammattikorkeakoulututkinto Jamk Master Schoolissa, jossa voit valita kahdesta polusta ja kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi tai huippujohtajaksi. Saat samalla maisteritason tutkinnon.

Kysy lisää

Sari Järvinen

Lehtori, Senior Lecturer
HYVI Terveysala, Health Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358404861080

Kansainvälinen kaksoistutkinto on JAMKin ja yhden tai useamman ulkomaisen korkeakoulun yhteistyömuoto.

Lue lisää