YAMK-tutkinto

Kehity matkailu- ja palveluliiketoiminnan johtamisen asiantuntijaksi restonomin yamk-ohjelmassa

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan johtaminen, restonomi (YAMK)

Opiskele ylempi korkeakoulututkinto verkossa. Haasta itsesi ja vahvista kilpailukykyäsi palvelualan asiantuntijana! YAMK-ohjelmassa kehitetään palveluliiketoiminnan johtamis- ja kehittämisosaamista digitalisoituvassa ja kansainvälistyvässä työelämässä.

Hae Opintopolku.fi-palvelussa 15.-30.3.2023
Nainen katsoo yli kannettavan näytön
Laajuus
90
Aloituspaikat
35
Hakuaika
15.03.2023 - 30.03.2023
Tutkinto
Restonomi (YAMK)
Opiskelumuodot
Monimuoto-opiskelu
Verkko-opiskelu
Alkaa
21.08.2023

Restonomi, (YAMK), Matkailu- ja palveluliiketoiminnan johtaminen

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan johtamisen tutkinto-ohjelmassa kehitetään palveluliiketoiminnan johtamisosaamista painottaen johtajuutta sekä strategista ajattelua. Ohjelmasta valmistunut YAMK-restonomi osaa kehittää ja johtaa tulevaisuuden palveluita vastuullisesti ja tuloksellisesti kansainvälisessä ja digitaalisessa toimintaympäristössä. Hän osaa soveltaa asiantuntijuusalueensa (kuten matkailupalvelut, ruokapalvelut, toimitilapalvelut, kuluttajapalvelut tai muu palveluliiketoiminta) tutkimustietoa ja ennakoida alan sekä työelämän muutoksia.

Matkailu- ja ravitsemisalan YAMK-opinnot voi tehdä verkossa kokonaan, vaikka työn ohessa! Hankit arvostettua lisäpätevyyttä mm. esimiestyöhön ja johtamiseen sekä hyvää kokemusta kansainvälisyydestä ja yrittäjyydestä. Nykyään tarvitset vain 2 vuotta työkokemusta hakeaksesi YAMK-opintoihin.

Opintosuunnitelma

Matkailu- ja palveluliiketoiminnan johtamisen tutkinto-ohjelmaa kehitetään yhdessä työelämän yhteistyökumppaneiden kanssa. Opinnot tukevat palveluliiketoiminnan johtamisosaamisen kehittämistä, johtajuutta ja strategista ajattelua painottaen. Lisäksi tutkinnossa opitaan hyödyntämään digitaalisia ja vuorovaikutteisia työvälineitä ja sosiaalista mediaa.

  • johtaminen (10 op)
  • tutkimus- ja kehittämistoiminta (15 op)
  • palveluliiketoiminnan johtaminen (20 op)
  • opinnäytetyö (30 op)
  • täydentävä osaaminen (15 op)

Asumme Dubaissa ja käymme vain kerran tai kaksi vuodessa Suomessa, joten oli tärkeää, että opinnot voi suorittaa etänä. Tiesin, että Jamk on korkeatasoinen korkeakoulu, mutta selvitin mahdollisia opiskelupaikkoja etäopiskelun kulmasta, kun Jamk tuli vastaan. Huomasin, että Jamkissa voi aloittaa opinnot avoimen puolella, mikä toimi minulle hyvin, koska olin valmis aloittamaan opiskelut jo heti tammikuussa.

Saara Santanen

Tutustu Saaran tarinaan

Hakuohjeet kevään yhteishakuun

Lyhyet step-by-step ohjeet opiskelijaksi hakeutumiseen.

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

YAMK-tutkinnot | Jamk Master School

Opiskele ylempi ammattikorkeakoulututkinto Jamk Master Schoolissa, jossa voit valita kahdesta polusta ja kehittyä oman alasi huippuasiantuntijaksi tai huippujohtajaksi. Saat samalla maisteritason tutkinnon.

Lisätietoja koulutuksesta

Anne Törn-Laapio

Yliopettaja, Principal Lecturer
Matkailu ja palvelut sekä YAMK, Tourism and Service Business and Master´s Degrees
Liiketoiminta, School of Business
+358406350609

Marianne Tiitinen-Ritvanen

Koulutuskoordinaattori, Education Coordinator
Matkailu ja palvelut sekä YAMK, Tourism and Service Business and Master´s Degrees
Liiketoiminta, School of Business
+358504382603