Täydennyskoulutus

Liiketoiminnallisesti kestävän robotiikan kehittäjä

-
Laajuus
45 op
Aloituspaikat
60
Opiskelumuodot
Verkko-opiskelu
Kesto
01.09.2021 - 28.04.2022
Hinta
Maksuton

Hanki valmiudet automaation ja robotiikan käyttöönottoon monialaisesta verkkokoulutuksestamme!

Koulutuksen avulla opit hyödyntämään automaatiota ja robotiikka liiketoiminnan tehostamisessa sekä toteuttamaan uudet investoinnit kestävällä tavalla prosessien, liiketoiminnan sekä henkilöstön kehittämisen huomioiden.

Digitalisaatio ja robotisaatio muokkaavat suomalaista yhteiskuntaa ja sen eri rakenteita. Nämä muutokset tulevat vaikuttamaan syvällisesti myös työelämään uudistaen sen sisältöjä ja työtehtäviä siten, että tehtävät eri ammattiryhmissä muuttuvat.

Robotiikan uudistamia työtehtäviä tulisi pystyä hyödyntämään eri toimialoilla. Robotiikan käyttöönotto tulee toteuttaa siten, että henkilöstöllä on siihen valmius sekä teknologia- että liiketoimintaosaamisen näkökulmasta. Tämä asettaa haasteen erityisesti PK-yrityksille, joilla on rajalliset henkilöstöresurssit ja joiden liiketoiminta muodostuu usein alihankinnasta. Myös koronaepidemia on osaltaan vauhdittanut tarvetta liiketoiminnan uudistamiseen robotiikkaa hyödyntäen.

Liiketoiminnallisesti kestävä robotiikan kehittäjä -koulutuksessa saat valmiudet automaation ja robotiikan käyttöönottoon sekä niiden hyödyntämiseen liiketoiminnan tehostamisessa.

Opintojen rakenne

Koulutus koostuu AMK-opinnoista. Koulutuksen kurssit järjestetään putkeen, eli uusi kurssi alkaa aina heti edellisen kurssin päätyttyä. Koulutuksen luennot järjestetään pääsääntöisesti arkisin klo 16 jälkeen.

Opintojen sisältö