Täydennyskoulutus

Highway 2 Code - Opiskele XR-kehittäjäksi

Haluatko ymmärryksen XR:n mahdollisuuksista? Osaamisen ohjelmoinnista ja työkaluista? Kyvyn toimia tuotannoissa? Opiskella aihetta 40 op joustavasti? 

Nainen ja mies vr-lasit päässä digitaalisessa ympäristössä
Laajuus
40
Kesto
11.01.2021 - 29.10.2021

Osaamiskuvaus

XR-kehittäjän koulutus on osa Highway to Code –opintokokonaisuutta. XR-kehittäjän koulutuksessa opit ymmärtämään XR-maailmaan liittyvät kokonaisuudet, kykenet tuottamaan 3D-malleja ja virtuaalimaailmoja, opit ohjelmoimaan sekä tuottamaan interaktioita luomaasi virtuaalimaailmaan.

HUOM! Kurssien toteutuskieli on pääasiallisesti englanti. Opinnot voi saattaa päätökseen myös aiemmin, mikäli opiskelija haluaa suorittaa opintonsa päätoimisesti.

Kenelle

 • henkilöille, jonka työtehtäviin kuuluu (tai tulee jatkossa kuulumaan) VR-, AR- ja MR-ympäristöihin kuuluva sisällöntuotanto ja interaktio
 • alan vaihtajalle, joka haluaa siirtyä IT-alalle
 • sinulle, joka haluat tulevaisuuden osaamista
 • työttömälle työnhakijalle, joka haluaa työllistyä IT-alalle
  • Sivutoimisuus opiskelijana (alle 5op/kuukausi)
  • Päätoimisuus opiskelijana (Julkisen työvoima ja yrityspalvelulain (tai kotoutumislain) mukainen omaehtoinen opiskelu työttömyysetuudella)
    

Järjestäjät

Opintokokonaisuus toteutetaan yhdessä Centria, Turun, Kajaanin, Vaasan ja Oulun ammattikorkeakoulujen kanssa. Kukin ammattikorkeakoulu tarjoaa opintoja yhteiseen tarjontaan, joita koulutukseen osallistuvat voivat hyödyntää sovitusti. Koulutuksen toteutukseen on saatu Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustusta.

Lisätietoja koulutuksesta

Niko Kiviaho

Päällikkö matkailu ja palvelut, Head of Department Tourism and Hospitality
Matkailu ja palvelut sekä YAMK, Tourism and Service Business and Master´s Degrees
Liiketoiminta, School of Business
+358503865681