Laaja opintokokonaisuus

Verkostojohtaminen

Avoimen ammattikorkeakoulun opintokokonaisuus

Haluaisitko oppia johtamaan ja kehittämään verkostoja sekä toimimaan erilaisissa verkostoissa aiempaa paremmin? Opiskele verkostojohtamista avoimessa ammattikorkeakoulussa! Pääset mukaan ryhmään, jossa moniammatillinen verkostoituminen on mahdollista.

Kaksi miestä kättelee palaverin lopuksi ja muut taputtavat
Laajuus
30 opintopistettä
Hakuaika
11.04.2022 - 31.05.2022
Kesto
26.08.2022 - 11.06.2023
Hinta
300 € / 30 opintopistettä

Verkostojohtamisen asiantuntemusta kehittämis- ja johtotehtäviin

Verkostojohtamisen YAMK-tasoisesta koulutuksesta saat tiedot, taidot ja valmiudet toimia verkostoissa, asiantuntemusta vaativissa kehittämis- ja johtotehtävissä – myös kansainvälisesti.

Omaksut uusinta tietoa verkostoista, verkostojohtamisesta, yhteistyön kehittämisestä sekä hankintojen ja asiakaskokemuksen johtamisesta. Osaat soveltaa työelämän tutkimus- ja kehittämismenetelmiä oman osaamisesi ja organisaatiosi kehittämiseen. Kykenet reagoimaan nopeisiin muutoksiin, luomaan uusia toimintamalleja ja johtamaan muutosprosesseja.

Koulutus toteutetaan monialaisena. Pääset verkostoitumaan eri alojen ihmisten kanssa, vaihtamaan ajatuksia sekä oppimaan yhdessä uutta.

Sinulle, joka haluat oppia johtamaan ja kehittämään verkostoja

Verkostojohtamisen koulutus on sinulle, joka haluat oppia paremmin toimimaan verkostoissa sekä johtamaan ja kehittämään verkostoja entistä laaja-alaisemmin. Sinua kiinnostaa uusin tieto ja ymmärrys verkostoista, verkostojohtamisesta ja yhteistyön kehittämisestä. Haluat oppia johtamaan hankintoja ja liiketoimintaa menestyksellisesti yli toimialarajojen.

Koulutus on osa avoimen ammattikorkeakoulun YAMK-opintotarjontaa, johon voi osallistua kuka vain. Suosittelemme kuitenkin, että sinulla olisi vähintään alempi korkeakoulututkinto. Opiskella voit työn ohessa.

Kysy lisää koulutuksesta

Jukka Eerola

Lehtori, Senior Lecturer
Logistiikka ja rakentaminen, Logistics and Civil Engineering
Teknologia, School of Technology
+358404814759