Korkeakouludiplomi

Hyvinvoinnin, liikunnan ja urheilun liiketoimintaosaaminen

Työskenteletkö hyvinvoinnin, liikunnan tai urheilun parissa tai tarjoat palveluja alan toimijoille? Haluatko päivittää osaamistasi alalla tai ymmärtää paremmin sen toimialalogiikkaa? Siinä tapauksessa tämä korkeakouludiplomi on juuri sinulle! Syksyllä 2022 alkavan kokonaisuuden opintojaksoissa painotetaan erityisesti liikunta- ja hyvinvointipalveluiden johtamiseen.

Ilmoittautuminen koulutukseen aukeaa 11.4.2022! Monimuoto-opiskelu tapahtuu joustavasti omaan tahtiisi ja pääosin verkossa. Nyt on hyvä hetki kehittää liiketoimintaosaamistasi!

Ilmoittautuminen aukeaa 11.4. klo 9.00
-
Laajuus
30+30 op
Aloituspaikat
40
Hakuaika
11.04.2022 - 21.08.2022
Kesto
01.09.2022 - 28.05.2023

Osaamiskuvaus

Hankit työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen hyvinvoinnin, liikunnan ja urheilun aloilla. Kehität omaa osaamistasi ja opit löytämään uusia ja vaikuttavia hyvinvointia edistäviä ratkaisuja. Liiketoimintaosaamisen lisäksi koulutus tarjoaa malleja asiakaslähtöiseen ajatteluun. 

Kenelle

Koulutus sopii sinulle, joka haluat kehittää osaamistasi ja tietojasi liiketoiminnasta. Työskentelet esimerkiksi liikuntaseurassa- tai järjestössä, hyvinvointikeskuksessa tai vastaavassa. Korkeakouludiplomissa yhdistyy sekä urheilun liiketoiminnan että hyvinvointivalmennuksen sisällöt, joten koulutus sopii myös vaikkapa liikunnanohjaajille sekä alan markkinointi- ja viestintätehtävissä toimiville.   

Opetuksen sisältö ja rakenne

Liikunta- ja hyvinvointipalvelujen kehittäminen -osion opinnot toteutetaan syksyllä 2022 ja keväällä 2023. Liikunta ja hyvinvointipalveluiden johtaminen -osion opinnot toteutettiin ensimmäistä kertaa syksyllä 2020 ja keväällä 2021. HUOM! Korkeakouludiplomin laajuus on 60 op, eli se lasketaan suoritetuksi kun molemmat opintokokonaisuudet (30 + 30 op) on suoritettu.

Olen saanut konkreettisia työkaluja moneen asiaan. Esimerkiksi taloushallinnon ja strategian puolelle – tein yritykseni strategian erään strategiakurssin aikana, siellä esiin nostettujen työkalujen tuella.

Raisa Haq, Grassroots VSA, yrittäjä

Lue Raisan koko tarina
Jamkin Hyvinvoinnin, liikunnan ja urheilun liiketoimintaosaamisen koulutus tuo voimistelutoimijoille mahdollisuuden kehittää itseään ja oman seuran toimintaa.
-Maria Laakso, Voimisteluliitto

Lisätietoja koulutuksesta

Soile Korhonen

Koulutussuunnittelija, Education Planner
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358408403423

Osmo Laitila

Lehtori, Senior Lecturer
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358408268441

Sanna Sihvonen

Yliopettaja, Principal Lecturer
HYVI Kuntoutus- ja sosiaaliala, Rehabilitation and Social Studies
Hyvinvointi, School of Health and Social Studies
+358407274085

Jamk - vetovoimainen hyvinvoinnin ja urheilun kouluttaja

Esimerkkejä monipuolisesta tarjonnastamme urheiluliiketoiminnan ja hyvinvoinnin saralla - niin koulutuksissa kuin tarjoamissamme palveluissa.

Sport Business by Jamk

Sport Business by Jamk

Sport Business by Jamk tarjoaa urheilu-, liikunta- ja elämysliiketoiminnan alalla toimiville yrityksille, seuroille ja lajiliitoille tutkimus- ja kehittämispalveluita. Koulutamme myös urheilujohtamisen ja -markkinoinnin asiantuntijoita.
Master of Business Administration (MBA), Sport Business Management

YAMK-tutkinto

Master of Business Administration (MBA), Sport Business Management

Hakuaika: 5.1.2022 - 19.1.2022

Koulutustyyppi:

Part-time studies
Full-time studies

Koulutus alkaa: 22.8.2022

Master of Health Care, DP in Sport and Exercise Physiotherapy, Health and Social Studies

YAMK-tutkinto

Master of Health Care, DP in Sport and Exercise Physiotherapy, Health and Social Studies

Hakuaika: 2.5.2022 - 31.5.2022

Koulutustyyppi:

Part-time studies
Full-time studies

Koulutus alkaa: 22.8.2022