AMK-tutkinto

Opiskele liiketalouden tradenomitutkinto kokonaan verkossa

Liiketalous, tradenomi (AMK), juridiikka ja finanssi, monimuoto

Tradenomi on monipuolinen liiketalouden osaaja ja asiantuntija, jolla on kysyntää työelämässä. Koulutuksemme on yksi maan vetovoimaisimpia, liity asiantuntevaan joukkoomme!

Hae Opintopolku.fi-palvelussa
-
Laajuus
210
Aloituspaikat
30
Hakuaika
31.08.2022 - 14.09.2022
Tutkinto
Tradenomi (AMK)
Opiskelumuodot
Monimuoto-opiskelu
Verkko-opiskelu
Alkaa
02.01.2023

Tradenomi (AMK), Liiketalous, juridiikka ja finanssi, monimuotototeutus, verkkototeutus

Oikeustradenomiopinnot sisältävät kattavasti liiketaloudellisia opintoja, mutta painotus on erityisesti oikeudellisissa opinnossa. Oikeudellisissa opinnoissa perehdyt eri oikeudenaloihin, joissa käsitellään kyseiseen oikeudenalaan liittyviä keskeisiä lakeja ja sääntöjä ottaen huomioon vihreän siirtymän ja kestävän kehityksen eri ulottuvuudet ja tavoitteet. Oikeudellisten opintojen lisäksi voit suorittaa finanssialaan liittyviä opintoja, jotka käsittävät mikro- ja makrotalouden, finanssitoimialan, rahoituksen, sijoitustoiminnan sekä riskien hallinnan aiheita.

Opintosuunnitelma

Tradenomitutkinto on liiketalouden ammattikorkeakoulututkinto, joka mahdollistaa työskentelyn monilla toimialoilla. Tammikuussa 2023 alkava koulutus antaa valmiudet oikeudellista osaamista edellyttäviin tehtäviin, joissa joudut ratkaisemaan vihreään siirtymään liittyviä kysymyksiä, erityisesti yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin asiantuntija-, kehittämis- ja esimiestehtävissä.  

Liiketalouden monimuoto-opinnot toteutetaan kokonaan verkko-opintoina lukuun ottamatta 2-3 päivän pakollista perehdytystä, jolla opiskelu käynnistetään ja jossa opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua toisiinsa ja opetushenkilökuntaan. Perehdytyspäivät järjestetään Jamkin pääkampuksella Jyväskylässä.  

Verkossa tapahtuva opiskelu mahdollistaa työn ja opiskelun yhdistämisen, mutta on huomattava, että verkko-opinnot vaativat opiskelijan työtä samalla tavoin kuin lähiopinnot. Itseohjautuvuus ja ajankäytön hallinta ovat opintojen onnistumisen kannalta keskeisimpiä asioita. 

Tradenomiopintojen ensimmäisenä vuonna opiskelet liiketalouden tutkinnon perusteisiin kuuluvia opintoja mm. juridiikasta, johtamisesta, markkinoinnista, taloushallinnosta ja yritystoiminnasta. Niiden avulla muodostat kivijalan liiketalouden osaamisellesi. Myös juridiikan ydin- eli ammattiopinnot alkavat heti. Opintojen toisena ja kolmantena vuonna suuntaudut vahvemmin kohti juridiikkaa ja finanssialaa. Opinnäytetyöhön valmistavat opinnot alkavat toisena vuonna ja opinnäytetyö valmistuu kolmantena vuonna. Harjoittelu on sijoitettu viimeiseksi.  

Opintojen rakenne on seuraava: 

  • Opiskelija- ja työhyvinvointi 9 op 
  • Kielet ja viestintä 11 op 
  • Liiketoimintaosaamisen perusteet 35 op 
  • Future Factory 15 op 
  • Tutkimuksellinen kehittämistoiminta 20 op 
  • Juridiikan opinnot 60-65 op 
  • Täydentävä osaaminen 40-50 op 
  • Harjoittelu 30 op 
  • Vapaasti valittavat opinnot 10 op

Hakuohjeet kevään yhteishakuun

Lyhyet step-by-step ohjeet opiskelijaksi hakeutumiseen.

Lisätietoja koulutuksesta

Pertti Pernu

Päällikkö liiketalous, Head of Department Business Administration
Liiketalous, Business Administration
Liiketoiminta, School of Business
+358408366920