jamk.fi

Onko sinulla jo AMK-tutkinto? Päästäksesi urallasi eteenpäin, suorita ylempi ammattikorkeakoulututkinto. Voit työskennellä AMK-tutkintosi mukaisella alalla tai tehdä uraasi uudella alalla. YAMK syventää ammatillista osaamistasi ja asiantuntijuuttasi. Nimensä mukaisesti se on ylempi korkeakoulututkinto, joka antaa saman kelpoisuuden kuin yliopiston maisteritutkinto. Muista, että opiskella voit myös työn ohessa.

98%
suosittelee

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa suorittaville teetetyn kyselyn mukaan vastaajista 98 prosenttia suosittelee JAMKia opiskelupaikkana. Emme pröystäile, tämä on fakta.

Opiskelija Anni Nurminen

"Tuotekehitysprosesseja opiskellessamme kehitimme keskisuomalaiselle matkailuyritykselle menukokonaisuuksia sekä siihen liittyvää reseptiikkaa. Olemme myös järjestäneet Slow Food –tapahtuman."

Lue lisää

Projektipäällikkö Anu Lakonen, YAMK-opiskelija

"Teen harjoitukset joko liittyen päätyöhöni tai osuuskuntaan, jossa toimin aktiivisesti. Opinnäytetyössäni selvitän asiakaspalvelutyössä toimivien käyttäytymistä ja nonverbaalista viestintää."

Lue lisää
4/5
hyödyntää oppimaansa

Neljä viidestä JAMKissa YAMK-tutkinnon suorittaneista on pystynyt hyödyntämään oppimaansa oikeissa töissään. Hanki sinäkin osaamista, jolle on käyttöä.

Suuntaa alasi opettajaksi

Haluaisitko urallasi opetustehtäviin tai hankkia kouluttajan taitoja työelämään? JAMKin ammatillisessa opettajakorkeakoulussa opiskelet oman alasi opettajaksi 1–2 vuodessa alueryhmässä lähelläsi tai verkossa.

Tutustu koulutukseen

Tähtää tutkintoon avoimen AMK:n avulla

Tiesitkö, että avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista on hyötyä haussa? Avoimessa AMK:ssa suorittamasi opinnot hyväksytään osaksi tutkintoa, mikäli haet tutkintoon ja tulet valituksi. Voit myös tehdä yksittäisiä AMK-opintoja.

Lue lisää avoimesta AMK:sta

Miksi JAMK?

JAMKissa on yli 8 500 opiskelijaa yli 70 maasta. Lue lisää, miksi sinunkin kannattaa liittyä joukkoomme.

Lue lisää

Koulutustarjonta 2015

Tutustu JAMKin 2015 koulutuksiin Paikkoja valituille -esitteen avulla.

Lue pdf

Study abroad

YAMK-opiskelijana voit hakeutua intensiiviseen ulkomaiseen Study abroad -ohjelmaan.

Lue lisää

Näin haet JAMKiin

Miten tutkinto-ohjelmiin haetaan, entä miten muihin koulutuksiin? Lue ohjeet, tarkista valintaperusteet ja laita hakemuksesi tulemaan.

Lue lisää hakemisesta

Kysy Hakijapalveluista

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysy lisää hakemisesta. JAMKin hakijapalvelut auttaa.

Hakijapalveluiden yhteystiedot